Antena Căutare

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Naimana și Daniele, număr demn de finală. Cătălin Bordea: „Vă certați acasă prin oi?”

Naimana și Daniele au furat inima audienței la audiții. Acum este momentul pentru finală.

colaj daniele și naimana cu alvin și belinda pe scena iumor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumi | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătoare!

Naimana și Daniele mărturisesc că iUmor a fost o adevărată descoperire pentru ei: „Acum ștacheta s-a ridicat.”

Daniele este vetriloc de la vârsta de 12 ani, iar Naimana a studiat la Conservator operă lirică, iar de aproximativ un an a primit-o pe Belinda, de la Daniele. Cei doi formează un cuplu inedit.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Robert Tudor, mesaj inedit pentru români: „De ce alții să...”

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Naimana și Daniele uluiesc audiența din nou. Număr demn de finală. Cătălin Bordea: „Vă certați acasă prin oi?”

„Cred că a fost unul dintre cele mai tari momente din audiții”, spune Cosmin Natanticu.

Daniele și Naimana au pregătit împreună cu Alvin și Belinda un cântec special pentru fială.

„Sunt fericit să fiu în România”, își exprimă Belinda sentimentele pe scena iUmor.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. George Tănase, transformare uluitoare: „Mircea e Geoană pe voi”

Naimana și Daniele, jurizare în ediția din 26 mai 2024 la iUmor

Delia și publicul s-au ridicat în picioare după numărul celor doi italieni. Publicul a cerut Bis, iar concurenții s-au conformat.

„Ne-ați ucis!” susține Delia.

„N-ai ce să spui”, completează și Cosmin Natanticu.

„A fost fantastici. E performanță”, mai adaugă Delia.

„E unul dintre momentele mele preferate din audiții și mă bucur că ați ajuns în finală”, le transmite Natanticu.

„Am fost fiecare păpușa celuilalt”, explică Daniele.

„Eu sunt curios dacă vă certați acasă prin oi” spune Cătălin Bordea.

„Ni se întâmplă des”, mărturisește Daniele.

„Eram curioasă dacă ați încercat vreodată să mergeți la un magazin și să-i puneți în dificultate pe vânzători”, întreabă Delia.

„E o idee bună”, spun cei doi.

„La noi în România toate oile au voce. N-avem păstor”, spune Cheloo. „Eu sunt fericit. Sunteți artiști, se vede.”

Astfel, Naimana și Daniele au primit patru like-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea și Cheloo.

Citește și: Ediție specială iUmor sezonul 16, 12 mai 2024. Alege comedia. Mădălina și Dan Badea, pop quiz cu premii delicioase pentru jurați

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mauricio Lombardi își respectă promisiunea din semifinală. Delia: „Nu merg pe intu... Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mihaela Ionașcu se prăbușește sub presiunea momentului. Cheloo: „Nu ne putem supăr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x