Antena Căutare

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Sasha Ciobanu încântă audiența. Delia: „Și cu dușul, îl vezi cu dușul?”

Sasha Ciobanu urcă din nou pe scena iUmor cu emoțiile de rigoare. Acesta are o ținută specială pentru această cursă finală.

colaj Sasha Ciobanu pe scena iUmor, juriul iumor: delia, cheloo, cătălin bordea, cosmin natanticu Galerie
Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumi | Antena 1

S-a dat startul campaniei electorale. În sezonul 16 iUmor - Alege comedia, s-a votat Președintele comediei! Delia a ieșit învingătoare!

Sasha Ciobanu ”fură” strategia parlamentarilor și se prezintă în fața juriului.

„Vreau să vadă lumea că-mi pasă și să mă voteze”, susține Sașa. „Sunt șef la uitat glume importante.”

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Mauricio Lombardi și mustața norocoasă. Cheloo: „Mi-ai rănit sentimentele”

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Sasha Ciobanu încântă audiența. Delia: „Și cu dușul, îl vezi cu dușul?”

„Să dau bine la televizor. Ăsta a fost gândul meu. Mai departe doamnele ajută!” își începe el numărul de stand-up comedy.

„N-am mai auzit-o de când a murit tata”, spune Cheloo despre gluma concurentului.

„Taică-miu a zis că dacă zic ceva despre el mă dezmoștenește. Nu e chiar așa, că am stat un pic să mă gândesc și singura chestie pe care o moștenesc de la taică-miu este alcoolismul”, continuă Sasha.

Sasha se bazează pe propria experiență și pe autoironie pentru a-și încânta audiența.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul16, 19mai2024. Aurelia Bâță și Mariana Stoica, cântatul găinii. Bordea:„Se îmbracă în naș de două sezoane”

Sasha Ciobanu, jurizare în ediția din 26 mai 2024 la iUmor

„Bravo!” aplaudă Bordea. „Genul tău de umor e exact d-ăla de trebue să torni un șpriț.”

„Eu mă uit la tine și te văd cum te-ai dus la cafenea...” spune Cosmin Natanticu.

„Și cu dușul, îl vezi cu dușul?” întreabă Delia.

„Dumnezeu e sus și vede. Dacă eu greșesc în seara asta, Dumnezeu e sus și vede”, declară Cheloo.

„Și orice s-ar întâmpla, așa a vrut Dumnezeu”, conchide Delia.

„Ai aprecierea mea. Este un număr perfect de audiții”, completează Cheloo.

Astfel, Sasha Ciobanu a primit trei like-uri, de la Delia, Cosmin Natanticu, Cătălin Bordea, și un dislike, de la Cheloo.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Romulus Stoicescu a iscat discuții în juriu. Cheloo: „Am ascendentul în pictiseală”

Despre iUmor sezonul 16. Show-ul se vede în fiecare duminică, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.6 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 16 alături de concurenți în culisele show-ului.

Citește și: iMai Mult Umor cu Omul cu Tourette, episodul 14, sezonul 16. Cuza: „Mai rău decât domnul președinte al unei țări din nord”

Alături de Delia, Cheloo, Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu, Andrei Ungureanu, zis și Omul cu Tourette, pornește sezonul acesta cursa pentru Prezidențiale.

Citește și: Semifinala iUmor sezonul 16, 19 mai 2024. Andreea Vînătoru știe combinația perfectă pentru a încânta audiența. Bordea: „Am orbit!”

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii, dar și numeroase surprize, printre care bonusuri atractive și alegerea unui Președinte iUmor, fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 16-lea sezon iUmor – Alege comedia, care se vede în fiecare duminică de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Mădălina Mihai hotărâtă să cucerească scena. Cosmin Natanticu: „Dă-i un motiv să p... Finala iUmor sezonul 16, 26 mai 2024. Roxana Chiperi aduce poezia în finală. Cătălin Bordea: „Lebăda psihopată”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x