Antena Căutare

Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor. Bordea: „Ești o comediantă asumată și te felicit pentru treaba asta!”

Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice.

Hannah Becker pe scena iumor Galerie
Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor. Bordea: „Ești o comediantă asumată și te felicit pentru treaba asta!” | Antena 1

Cel de-al treilea episod din noul sezon iUmor, ce va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, va aduce în faţa telespectatorilor cele mai neaşteptate momente artistice, de la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante numere de umor. Printre ei se numără și Hannah Becker, care a venit pe scena iUmor cu un moment artistic presărat cu mult umor auto-ironic, pe care cei patru jurați l-au savurat din plin.

Hannah Becker, din SUA direct pe scena iUmor, sâmbăta aceasta, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

Hannah Becker, originară din SUA, are 29 de ani, locuiește, în prezent, în Barcelona și se declară îndrăgostită de țara noastră și de români: ,,Îmi place mult România și oamenii de aici! Sunteți minunați!‘’.

Citește și: Vlogger-ul Mircea Bravo vine pe scena iUmor sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1: ,,Cu Bravo atrag aprecierile, iar cu Popa, banii!”

După un schimb de replici despre care Bordea mărturisește că ,,asta e o treabă între comedianți, ne permitem glume de genul ăsta, noi nu ne supărăm între noi‘’, spre surprinderea celorlalți jurați și a publicului, Cheloo apreciază numărul artistei, declarând: „Hannah a venit cu un număr bun, demn de aplauze’’.

Întregul moment, care l-a făcut pe Cosmin Natanticu să o întrebe „Ce cauți în România, din New York?’’, ce a răspuns Hannah, ce voturi a obţinut din partea juraților iUmor, telespectatorii vor putea urmări sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, începând cu ora 20:00 și pe AntenaPLAY.

Citește și: Filippo Spreafico s-a calificat direct în finala sezonului 15 iUmor. Jurații au fost cuceriți: „Să facă studiu după textul tău!”

Vlogger-ul Mircea Bravo vine pe scena iUmor sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1: ,,Cu Bravo atrag aprecierile, iar cu Popa... iUmor sezonul 15, 30 septembrie 2023. Cristian Harhătă l-a inspirat pe Bordea cu replici de curtat o femeie: „Au tentă s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x