Antena Căutare

Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!”

Un nou joc cu miză importantă va avea loc în cel de-al doilea episod iUmor al noului sezon, care va fi difuzat sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1.

Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!” Galerie
Helmuth Duckadam, joker în cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor. Cheloo: „Duckadam este eroul copilăriei mele!” | Antena 1

De data aceasta, joker-ul special va fi oferit de nimeni altul decât de marele portar român Helmuth Duckadam.

„Am un joker de senzație și vă voi spune ce vă aduce, după ce-l va câștiga cineva.“, le-a transmis Helmuth Duckadam juraţilor iUmor, ținându-i, în tot acest timp, în suspans.

„Duckadam este eroul copilăriei mele! Pentru mine, a fost ceva de neimaginat și a făcut o istorie care nu va mai fi scrisă niciodată.”, a mărturisit Cheloo.

Cum va influența joker-ul decizia unuia dintre cei patru jurați, cum va fi schimbat parcursul unui concurent în concurs și cum s-au descurcat Delia, Cosmin Natanticu, Cheloo și Cătălin Bordea, telespectatorii vor putea afla urmărind cel de-al doilea episod din noul sezon iUmor, sâmbătă, de la ora 20:00.

De la cei mai îndrăzneți concurenți, invitați speciali unul și unul și până la cele mai extravagante momente de umor, noul sezon promite să țină telespectatorii cu ochii pe Antena 1 și în AntenaPLAY!

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii vor face deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, difuzat în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY. Noul sezon vine cu o mulţime de surprize, printre care şi o nouă formulă de juriu – Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu şi Cheloo, dar şi de prezentare – Emi şi Cuza.

Citește și: Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Citește și: Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii ... Cheloo, impresionat de un concurent italian la iUmor „Mi se pare unul dintre cele mai bune numere de stand-up de la iUmo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x