Antena Căutare

Hopaa, unde-i ”durul” jurat? Cheloo a început noul sezon cu pui de somn: ”Nu vreau să mă mai stresez”

Gata, am deschis sezonul ”iUmoriștilor”, iar cei trei jurați, Delia, Bendeac și Cheloo, sunt pregătiți să ”arunce” cu ”DA-uri” pentru cele mai spectaculoase momente.

Gata, am deschis sezonul ”iUmoriștilor”, iar cei trei jurați, Delia, Bendeac și Cheloo, sunt pregătiți să ”arunce” cu ”DA-uri” pentru cele mai spectaculoase momente.

Cheloo a ajuns primul pe scena iUmor și a început noul sezonul cu... un pui de somn. Juratul și-a propus ca de acum înainte să fie ”vesel, plin de viață, hotărât să se simtă bine și să nu se mai streze”. Doamnelor, domnișoarelor, domnilor, noul sezon ”iUmor” a începuuuuut!

Ajunsă în această toamnă la cel de-al IV-lea sezon, emisiunea iUmor a debutat în martie 2016 la Antena 1. Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac sunt cei trei jurați în fața cărora sute de umoriști din întreaga lume și-au prezentat cele mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Fiecare dintre cele trei vedete își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie, care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00.

Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia „iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Moment de sinceritate duminică, la iUmor! Cheloo nu se mai uită la fotbal de mai bine de 10 ani, după o dezamăgire... Dar pe cine avem noi aici? Lui Bendeac i-a trecut prin minte o idee strălucită: Să vină la casting în calitate de... con...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x