Antena Căutare

iUmor, 20 noiembrie 2021. Coraly Corazon este Marilyn Monroe din Franța, iar momentul său i-a uimit pe jurați

Coraly Corazon a urcat pe scena iUmor 2021, costumată în Marilyn Monroe. Jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au fost surprinși de momentul ei.

Coraly Corazon pe scena iUmor 2021 Galerie
Marilyn Monroe din Franța a venit la iUmor! Coraly Corazon îi uimește pe toți cu momentul ei | Antena 1

Coraly Corazon a venit în ediția de pe 20 noiembrie 2021 de iUmor cu un număr total neașteptat.

Mai întâi, franțuzoaica și-a atânat două găleți de ochi, apoi a scos un tablou cu Mihai Bendeac de acum câțiva ani, pe care l-a atârnat de cuiul pe car eși l-a bătut în nas. Ulterior, concurenta i-a băgat o sabie pe gât și a mers la Mihai Bendeac să-i scoată sabia. În cele din urmă, Coraly Corazon și-a capsat două inii de obraji.

Ce au spus jurații despre momentul lui Coraly Corazon. Cheloo a urcat pe scenă

„A fost un număr extraordinar. Mie mi-a provocat o plăcere imensă și cu toate că sunt anti fan Marilyn Monroe, să știți că ați fost tot ce trebuie”, a spus Cheloo, care a simțit chemarea de a urca pe scenă.

Juratul a luat capsatorul pe care concurenta l-a folosit și sa capsat pe mână de două ori, mărturisind că nu a fost o experiență dureroasă.

„E o discrepanță fantastică între ce ați făcut și ce rău v-ați făcut și cum vă sună vocea și cât de delicată și sezuală a fost toată treaba. Foarte carismatică, mimica spectaculoasă, numărul superb”, a spus Delia

Mihai Bendeac a rugat-o pe franțuzoaică să-i jurizeze accentul la limba franceză: „Este vorba despre un verb și o tuse”. „Genial”, i-a spus concurenta lui Mihai Bendeac.

Nu este pentru prima dată când Mihai Bendeac își testează accentul de limbă franceză cu un nativ venit la iUmor. Juratul i-a cerut părerea și lui Papi Flex, în 2020.

Citește și: iUmor, 10 martie 2021. Roast istoric la iUmor. Anca Dinicu, deghizată în Marilyn Monroe, face spectacol cu glumele sale savuroase

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 20 noiembrie 2021. Adriana Olteanu a vorbit despre experiența sa de șoferiță pe TIR. De ce s-a supărat Mihai Bend... iUmor, 20 noiembrie 2021. Rambo, interpretat de Alexandru Arnăutu Vraciu, i-a luat „la roast” pe jurați...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x