Antena Căutare

iUmor, 20 noiembrie 2021. Rambo, interpretat de Alexandru Arnăutu Vraciu, i-a luat „la roast” pe jurați

În ediția de pe 20 noiembrie 2021 pe scena iUmor și-a făcut apariția Rambo, care i-a luat „la roast” pe jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Actorul Alexandru Arnăutu Vraciu a avut o interpretar de excepție.

Rambo, pe scena iUmor 2021 Galerie
Rambo, interpretat de Alexandru Vraciu, i-a luat „la roast” pe jurați, la iUmor 2021 | Antena 1

Actorul Alexandru Arnăutu Vraciu i-a „luat la roast” pe jurați, interpretându-l pe Rambo, în ediția de pe 20 noiembrie 2021 de iUmor.

„Eu sunt Sylvester Stallone. Am renunțat la Facultate să devină actor, tu (n.r. Mihai Bendeac) ai făcut Facultatea ca să renunți la actorie. N-ai văzut tu spectatori la teatru, câți pumni mi-am luat eu în față. Tu ești băiatul lui mămica. Te-ai născut unde nu trebuia. Pe Pământ. Ai fi putut fi în Jason Statham, ai chelie, ai carismă, dar în loc de asta stăm să ne uităm pe site-uri cu piciorușe.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Cu arma pregătită, Arnold Schwarzenegger a adus un roast istoric explozibil pe scena iUmor

Rambo, roast de excepție la iUmor 2021

„Faceți ceva cu filmele voastre în România. Vă trebuie filme de acțiune. Ar fi putut fi un Chuck Norris Dan Badea, dar doarme pe el.

„Cheloo, am auzit că faci figur pe aici, că nu-ți plac manelele , dar de ce stai lângă Cheloo. Dacă nu-ți plac cocalarii spune-i lui Mihai să nu mai apeleze la stilistul lui Trăistariu. Cheloo, ai fi fost foarte bun în filme de acțiune, dar acum ești prea bătrân”, a mai spus Rambo.

„Delia, am vrut să depun o petiție în numele tău, să o numesc ajutor pentru Maldive. Delia, are nevoie de un transplant de corp până pe o insulă din Africa sau Asia”, i-a spus Rambo Deliei.

Jurații au fost fermecați de modul în care Alexandru Arnăutu Vraciu l-a imitat pe Sylvester Stallone.

Citește și: "Nu filmați burta, frațior, că eu lucrez la asta!" De la iUmor, direct în fața juraților X Factor! Alexandru Arnautu, "Vraciul" care a incendiat scena. Interpretarea lui, motiv de râcă între jurați

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 20 noiembrie 2021. Coraly Corazon este Marilyn Monroe din Franța, iar momentul său i-a uimit pe jurați... iUmor, lider de audiență în ediția de pe 20 noiembrie 2021, de la Antena 1. Record la nivelul cotei de piaţă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x