Antena Căutare

iUmor 2020, ediția 11: Valentin Luca, invitat special al serii, s-a pregătit să îi amețească pe jurați cu băuturi incredibile

Valentin Luca a urcat pe scena iUmor, dar nu a venit să facă glume, ci să îi încânte pe jurați cu cocktailuri.

valentin luca la iumor Galerie
iUmor 2020: Valentin Luca, invitat în Ediția 11 iUmor, pregătit să îi amețească pe jurați cu băuturi incredibile

Emisiunea iUmor, sezonul 9, poate fi urmărită duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Pentru că jurații își pierduseră răbdarea și energia și se simțeau “praf și pulbere”, după cum a zis Mihai Bendea, aveau nevoie de cineva care să le schimbe starea și să le ridice moralul.

Valentin Lucian a venit pe scena iUmor să facă show, învârtind sticlele de alcool cu o viteză amețitoare în timp ce le-a pregătit juraților cocktailuri.

Barmanul de serviciu spectaculos a oferit un show senzațional!”, a spus Delia, total lipsit[ de energie, în așteptarea băuturii minune pentru a o binedispune.

Pe cât se mișcă de rapid, cu o energie debordantă, pe atât e de amețitor, fiind greu de urmărit pentru jurații care priveau uimiți.

Băiatul ăsta știe ce face, face asta de ani de zile. Am avut încă un campion mondial”, a completat Delia.

Prima care a primit cocktail-ul a fost Delia, care a încercat și ea să facă un show spectaculos.

Am făcut-o pe-aia cu paharu, pe care în general o fac mai bine, dar nu a mers paharul care era de cocktail. Eu fac cu pahar de vin. Toată treaba e să faci cu paharul plin. Nu mi-a ieșit, am scăpat un pic”, a explicat Delia.

Pentru că Valentin Luca a văzut că ea e talentată, a vrut să îi arate o nouă mișcare ce se numește Around the World. Delia trebuia să arunce sticla pe spate și să o prindă de palmă, în echilibru.

Nu i-a ieșit trucul, dar Delia nu s-a lăsat bătută și a mai încercat și altele.

Mare maestră emerită”, glumea Mihai Bendeac pe seama Deliei.

Știi că lucrurile astea sunt puse în articole. (...) O să o programeze marțea, între 6 și 8 dimineața”, a continuat Mihai, râzând de momentul nereușit al Deliei și de ceea ce se va scrie despre “trucul” ei.

iUmor 2020, ediția 11: Andrada Maris și cățelușa Alex au pus în scenă un spectacol de dresură... iUmor 2020, ediția 11: Jasmina Negrea, blonda cu spirit de glumă îl cucerește pe Mihai Bendeac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x