Antena Căutare

Moment delicios la iUmor! Barbara Isasi îi declară dragostea adevărată lui Mihai Bendeac: "Cum mă vrei tu? Cum mă vrei tu să fim noi doi, împreună? Mă vrei pentru o noapte?"

Barbara Isasi, frumoasa solistă a trupei Mandinga, invitată la ediția eveniment "iUmor", a prezentat un moment de roast la adresa lui Mihai Bendeac, care a declarat public că este îndrăgostit de ea.

Apariție surpriză a femeii pe care Mihai Bendeac o iubește în secret! Barbara Isasi îl ia la "roast" pe Mihai și îi împărtășește dragostea în fața tuturor: "Eu nu mă feresc să îmi declar public iubirea! Trebuie să spun ce simt. Să sting vulcanul ăsta care este în mine. Nu mai pot de căldură"

Mihai Bendeac s-a declarat îndrăgostit până peste cap de Barbara Isasi și iată că destinul i-a surâs! Pe scena de la iUmor a apărut nimeni alta decât Barbara Isasi care a venit în emisiune pentru a-i declara dragostea sinceră!

Pe tot parcursul roast-ului, ochii lui Mihai Bendeac au luminat mai ceva ca niște felinare, iar curajul Barbarei creștea de la declarație la declarație: "Mihai, poate tu nu știi despre sentimentele mele, dar eu m-am îndrăgostit. Sunt aici ca să îți declar dragostea mea".

Când l-a simțit cât de înfierbântat este, Barbara a continuat să îi alimenteze fanteziile: "Mă trezesc în fiecare dimineață doar cu un singur gând, cu un singur chip în minte. Mihai, da,da!"

Urmărește întregul moment video și vezi cu ce declarații s-a finalizat roast-ul ubirii către Mihai Bendeac:

Carmen Tănase, moment de excepție la roast-ul Deliei: "Am auzit că Delia merge la vernisaje...tot pateuri dau, ah?&... Mihai Bendeac este pus la pământ! Roxana Vancea, roast-ul relației cu Mihai Bendeac: "Nu știu cu ce am greșit de tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x