Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Sid Singh, americanul cu glume deștepte pe scena iUmor. "Unul dintre cele mai rasiste numere"

Sid Singh a venit la iUmor în sezonul 12, în ediția 10 pentru a-și demonstra talentul în fața celor patru jurați care erau pregătiți să vadă un show de excepție.

sid singh la iumor 12 Galerie
Sid Singh a venit la iUmor în sezonul 12, în ediția 10 pentru a-și demonstra talentul în fața celor patru jurați care erau pregătiți să vadă un show de excepție. | Antena 1

Sid Singh are 33 ani și a venit la iUmor tocmai din Londra. El s-a născut în California. Mama lui e scriitoare, iar tatăl său e om de știință.

“Fac comedie de 13 ani și am întâlnit atât de multe situații. (…) Am ținut un spectacol într-un tren în mișcare”, spune Sid.

Sid a povestit că a avut de curând show-uri în Serbia și Belgrad.

Sid Singh, concurentul cu glume deștepte

Concurentul iUmor a urcat pe scenă plin de energie. El a povestit că a venit în România cu o viză de 3 luni și a ajuns să stea 27 luni. În tot acest timp, el a realizat cât suntem de diferiți cu toții.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Magdalena Chihaia, călugărița talentată.Surpriză de proporții când a scăpat de straile de maică

Toți cred despre el că e mexican, din cauza culorii pielii sale, dar americanii au fost dezamăgiți să afle că e indian.

Sid spune că toate popoarele cred despre americani că sunt foarte proști, dar ei nu specifică niciodată la ce anume nu se pricep americanii.

“Chiar și aici, în România, există racism, dar a vostru e unul simpactic. Pentru că toată lumea e foarte încântată atunci când aude că sunt american, dar nu-mi dau seama dacă sunt încântați de faptul că sunt american sau că nu sunt rrom”, a zis Sid.

A zis că cea mai ciudată chestie care I s-a întâmplat a fost în Malta. Cinci oameni diferiți i-au spus lui Sid că știu sigur că el e american, iar acesta a rămas uimit.

Concurentul iUmor a vorbit și despre faptul că nu are o iubită la 33 ani

“Atunci când ai 30 ani, toată lumea pare că se dă bătută. Când ai 20 ani, întâlnirile sunt imposibile”, spune Sid.

Jurizare Sid Singh la iUmor sezonul 12

Sid Singh i-a impresionat pe jurații iUmor cu glumele sale și talentul său de comediant. Tânărul a stârnit hohote de râs și aplauze furtunoase și chiar a fost dispus să explice o glumă atunci când Cheloo a spus că nu o înțelege.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Mihnea Crăciunescu, zis și Dragonul, moment de satiră inedit. “Fizz și Richard al III-lea”

“Este un domn care a adus astăzi la iUmor unul dintre cele mai rasiste numere de umor pe care îl poate crea vreodată un emigrant ilegal din Los Angeles”, a zis Cheloo.

“Sunt aici ca să îți spun că tu ești rasist, să îți spun că nu există femei cu defecte”, i-a transmis Cheloo concurentului iUmor.

“Bine ai venit în România! Mulțumim foarte mult pentru acest moment! A fost aur. Publicul s-a bucurat și el. (…) Mi-au plăcut foarte mult subiectele abordate”, a zis Delia.

“Ăsta e probabil cel mai prost moment din ultimii doi ani. Sunt puțin deochiat ”, a adăugat Mihai Bendeac.

“Mi se pare că ai glume prea smart pentru televiziune”, a zis Dani Oțil.

Sid Singh a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x