Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Ionuț Radu Negrișanu a primit a doua șansă. "Doru Octavian Dumitru fabricat în China”

Ionuț Radu Negrișanu, concurentul iUmor, a venit în sezonul 12 pentru a-I da pe spate pe jurați cu talentul său.

ionut radu la iumor sezonul 12 Galerie
Ionuț Radu, concurentul iUmor, a venit în sezonul 12 pentru a-I da pe spate pe jurați cu talentul său. | Antena 1

Ionuț Radu Negrișanu a urcat încrezător pe scena iUmor, gata să îi surprindă pe jurații iUmor. Jurații nu au știut la ce să se aștepte.

Concurentul iUmor încerca să folosească stativul de microfon pe post pe mitralieră. Apoi a scos microfonul din buzunar și a și-a început numărul de stand-up.

El a început cu o poveste despre soacra lui. Se pare că aceasta i-a adus cadou un câine când s-a mutat cu copiii ei și ginerele a întrebat-o care era motivul. Ea a spus că dorea să aducă un suflet în casă. După ce a clarificat că și el tot un suflet este, femeia i-a zis că, de fapt, el e câinele.

Ionuț Radu Negrișanu, concurentul iUmor care nu i-a surprins în mod plăcut pe jurați

Cheloo părea că se plictisește în timpul numărului lui Ionuț Radu Negrișanu, iar Mihai Petre a început să opteze.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Doina Teodoru, deghizată în Clotilde Armand, a făcut haz de necaz. “Regina gunoaielor"

“Mor!”, a zis Mihai Bendeac.

“Ăsta e un minus. Că nu poți opri numărul”, a zis Mihai Petre.

Cheloo l-a oprit pe concurentul iUmor și l-a întrebat dacă vrea să facă un număr mai interactive despre soacre.

“Ideea este că în viața fiecărui om există un personaj care deranjează și atunci eu am ales momentul ăsta cu soacra pentru că în viața mea soacra a fost singura femeie care nu mi-a făcut niciodată nicio problemă”, a zis Ionuț Radu.

Jurizare Ionuț Radu Negrișanu la iUmor sezonul 12

Ionuț Radu Negrișanu le-a povestit juraților iUmor că vine din Galați și abia aștepta să afle părea lor în legătură cu numărul său de stand-up.

“Am avut impresia că avem parte de Doru Octavian Dumitru, dar fabricat în China”, a zis Mihai Bendeac, iar concurentul iUmor a spus că nu îl contrazice.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Emanuel Bighe, număr de stand-up inedit.“Țineți minte acest nume".Care a fost reacția lui Cheloo

Ionuț a recunoscut că poate dacă îl imita pe Doru așa cum făcea de obicei, poate reușea să îi surprindă în mod plăcut.

Mihai Bendeac a spus că îi dă concurentului oportunitatea să le facă o demonstrație, imitându-l pe comediantul Doru Octavian Dumitru.

“Când a început să îl imite pe Doru Octavian Dumitru nu se potrivea. Ceva nu se potrivea acolo. (…) A fost un număr peste care îmi doream să trec cât mai repede posibil”, a zis Mihai Petre.

Jurații au fost dezamăgiți de numărul de umor.

“Tu ești din Galați, nu? Cred că i-ai făcut mândrii pe cei din Brăila cu numărul ăsta”, a zis Mihai Petre și i-a surprins pe ceilalți jurați cu această jurizare.

Delia a zis că e posibil că Ionuț Radu să aibă ureche muzicală și l-a rugat să cânte. Din păcate, jurații iUmor nu au fost satisfăcuți.

“A fost mai bine decât cu umorul”, a zis Mihai Petre.

Ionuț Radu Negrișanu a primit 1 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Lenuța Rostași, numărul de dans care i-a surprins pe jurați. “Hai să vedem dansul miri... iUmor sezonul 12, 3 aprilie 2022. Cristina Șchiopu a venit cu glume despre relații. “Mihai, am auzit că vrei să te însor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x