Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Cristian Orlanda, moment „interzis minorilor”. A întrecut măsura cu Iulia Vântur

Cristian Orlanda a prezentat pe scena iUmor, în sezonul 13, un moment cu subiecte erotice, însă a dus întreaga discuție într-o zonă jignitoare pentru unul dintre jurați. Iată ce s-a întâmplat!

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Cristian Orlanda, moment „interzis minorilor”. A întrecut măsura cu Iulia Vântur Galerie
Cristian Orlanda, moment „interzis minorilor”. A întrecut măsura cu Iulia Vântur | Antena 1/iUmor

Cristian Orlanda s-a prezentat la testimoniale ca fiind „instructor de sex”, iar numărul său a conținut, astfel, subiecte „interzise minorilor”. Concurentul a dezvăluit că oferă lecții private la acest capitol.

Cristian Orlanda, moment „interzis minorilor”, la iUmor sezonul 13

„Mi-a plăcut viața, mi-au plăcut fetele, am căpătat experiență..Și am zis să împărtășesc din experiența mea”, a zis el.

Și-a făcut reclamă pe baza cunoștințelor sale în materie de...dragoste să-i spunem. „Cine are de-a face cu mine, foarte greu își mai găsește ceva mai bun”, a adăugat concurentul.

Cristian Orlanda i-a făcut apoi ochi dulci și reporteriței: „Cu tine voi face numai lecții teoretice, pentru că dacă facem și una practică, s-a dus viața ta. (..) Prin ce propun eu, vreau să schimb religia”.

În momentul în care a urcat pe scenă, concurentul nu a avut însă un număr propriu-zis, ci a purtat o discuție cu juriul. Cei 4 jurați au fost de părere că Orlanda a întrecut o anumită limită în discuția lui cu Iulia Vântur, juratul surpriză al acestei ediții.

„Sunt Orlando și sunt maestru emerit al sexului”, după care și-a îndreptat atenția către masa juriului, la Iulia Vântur.

„Iulia este o persoană extraordinar de frumoasă. Fiind lângă tine, aproape îmi vine să leșin, dar știu că nu îmi poți face respirație gură la gură. (..)

Văd la tine o undă de tristețe, de nostalgie. Iulia în India o duce foarte bine, are palate, case, mașini scumpe. Cu toate acestea, am împresia că ți-e dor de „dânsa” ca de mamă. Și atunci vii în România, că aici găsești fericirea”, a zis concurentul, iar fețele juraților au „căzut”. Nimeni nu se aștepta la așa o replică.

„Ceva foarte deplasat”, au zis și prezentatorii emisiunii. „A depășit complet orice limită de bun-simț. Are o vârstă omul..Avea un soi de superioritate și aroganță”, a zis și Bendeac.

Cristian Orlanda s-a oferit să îi dea și „lecții” Iuliei, spunând că prima e gratis. Apoi a mai scos o „perlă”. „A doua lecție e pratică, normală sau cu finalizare”, a mai spus el. Apoi, a început să îi pună câteva întrebări Deliei, care nu pot fi redate.

„De o libidinioșenie ieșită din comun”, a continuat Mihai Bendeac, la testimoniale.

Concurentul a adus pe scenă mâncare, explicând că este petrecerea lui de pensionare, și i-a invitat pe jurați și prezentatori să se alăture festinului. Mihai a refuzat.

„E cel mai groaznic moment”, a zis și Delia la un moment dat, însă continua să mănânce pe scenă, spre amuzamentul publicului.

Șerban Copoț și Dan Badea „au furat” mâncare de pe scenă, creând un moment „delicios” pentru public, în timp ce Cheloo îi tot punea întrebări încuietoare concurentului.

Jurizare Cristian Orlanda, la iUmor sezonul 13

„Cheloo l-a chinuit vreun sfert de oră”, a zis Mihai. „Ați venit aici să fiți instructor de sex. Avem și un număr de umor?”, a fost întrebarea lui Cheloo care l-a pus în dificultate pe concurent.

„În momentul în care ați vorbit cu cele două colege ale noastre, ați venit cu o atitudine îngrozitoare. Ați vorbit foarte urât și vulgar”, i-a zis Mihai Bendeac concurentului. La final, Cristian Orlanda a primit patru voturi negative.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Catinca Vântur a emoționat-o pe Iulia Vântur până la lacrimi: „Dacă nu-mi faci un nepoț... iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Iulia Vântur, luată la rost de prietena ei din copilărie. Liliana Bordeianu „a dat din ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x