Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Andrei Duban, cele mai amuzante bancuri: „E de nedifuzat”

Andrei Duban a fost unul dintre invitații serii în prima ediție a sezonului 13 iUmor, din 9 septembrie. Comediantul și-a pregătit o serie de bancuri, care au binedispus mulțimea.

andrei duban la iumor Galerie
Andrei Duban, cele mai amuzante bancuri: „E de nedifuzat” | Antena 1/iUmor

Andrei Duban a urcat pe scenă în ropotele de aplauze ale publicului. Majoritatea invitaților ediției de debut a sezonului 13 iUmor au glumit pe seama faptului ca Radu Pietreanu, juratul surpriză, cântă folk.

Andrei Duban, invitatul serii în prima ediție de iUmor, sezonul 13

Comediantul și-a început numărul în forță, însă primul său banc nu poate fi redat în rândurile de mai jos. „Chiar am nevoie de încurajările voastre, pentru că eu încă mai râd de la cântecele lui Radu”, a spus Andrei Duban.

„Cu Andrei am avut multe spectacole, suntem foarte buni prieteni. Îl privesc cu drag de fiecare dată când vine cu bancuri. El râde primul la bancurile lui”, a zis Radu Pietreanu.

„Bun. Un banc de nedifuzat”, a zis Dan Badea, după primul banc spus de Andrei Duban. Nu e problemă însă, căci comediantul a venit pregătit și cu altele.

„Un țăran mergea cu căruța printre blocuri. Și săracul era bâlbâit. Dar își lăuda cum putea marfa: me-me-me-mere d-d-d-d-e v-v-v-vânzare. Iese unul din bloc și îi zice: ia dă să văd dacă sunt bune. Când trage asta, era plin de prune. - Cum strigi, dom'le, că vinzi mere, când tu ai prune?

-Există o explicație. Strig me-me-me-re că dacă aș striga pr-pr-pr-pr-une mi se oprește calul”, a fost cel de-al doilea banc al lui Andrei Dubai, care i-a amuzat pe cei prezenți în sală.

„Bulă se ducă acasă și părinții îl bagă în ședință. -Măi, fii atent, copilul vecinilor noștri s-a născut cu un defect: nu are urechi. Mergem în vizită, dacă te pune Necuratul să faci mișto de el, nu mai ieși din casă toată vara, plus bătaie. -Tată, promit.

Oamenii erau, totuși stresați. Vine Bulă: -Vai, ce băiat drăguț. Ce năsuc mic are, și ce guriță, dar uite ochișorii… vede bine? -Da…-Așa, să vadă bine, că dacă e să poarte ochelari….”, a fost bancul de încheiere al lui Andrei Duban.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Cătă Dum s-a întors să își „spele” imaginea. A glumit pe seama românilor stabiliți în st... iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Cătălin Moroșanu, roast pentru Radu Pietreanu. „Trebuie să râdem, că ne bate”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x