Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Cătă Dum s-a întors să își „spele” imaginea. A glumit pe seama românilor stabiliți în străinătate

Cătă Dum, cunoscut și drept concurentul care a căzut pe scenă într-unul dintre sezoanele trecute ale show-ului, a revenit la iUmor pentru un nou moment de stand up.

cata dum la iumor Galerie
Cătă Dum s-a întors să își „spele” imaginea. A glumit pe seama românilor stabiliți în străinătate | Antena 1/iUmor

Cătă Dum a mai participat în sezoanele 2 și 6 iUmor, iar acum se pare că s-a gândit că cel cu numărul 13 îi va aduce noroc, contrar credințelor populare.

„Sunt Cătă Dum, 33 de ani. Am venit să îmi dau un refresh de imagine”, a declarat el la testimoniale.

Cătă Dum locuiește în Marea Britanie. „Lucrez în Anglia. Fac și spectacole, am și turnee de vreo 8 luni de zile”, a continuat el. Cătă merge în turnee împreună cu Varză, și el un fost concurent Umor. Cei doi plănuiesc să meargă în turnee și prin alte țări europene.

Cătă Dum, stand up despre viața din străinătate la iUmor

Jurații l-au recunoscut imediat ce a urcat pe scenă. „De câte ori a fost cu Dum a fost rău”, a zis Cheloo.

„Am plecat în Anglia în 2015, ca majoritatea oamenilor, de sărăcie..”, și-a început concurentul seria glumelor.

Cătă Dum a vorbit din experiență proprie despre viața din străinătate. „Vrei să vii? Suntem 16 inși în 3 camere, mai avem nevoie de unul. Perfect, vin”, a mai povestit el, legat de o conversație cu o cunoștință stabilită deja în Anglia.

„Eu aveam un plan: în prima zi mă odihnesc, în a doua muncesc, într-o săptămână a firmă de construcții”, a mai glumit Cătă Dum.

„Mă așteptam să fie numai lorzi, trăsuri (..) În primul cartier în care am stat, era un fel de Ferentari pe steroizi (…) Toți românii erau la casele de pariuri”, a adăugat el.

Jurizare Cătă Dum la iUmor sezonul 13

Jurații au fost de părere că textul a fost bun, însă modul în care a fost livrat nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

„Ne știm. E un umorist foarte bun, nu înțeleg de ce a avut emoții. E un text nou, parcă citea de pe foaie, nu a vorbit cu publicul”, a declarat la testimoniale Radu Pietreanu.

„Am avut mari emoții”, a recunoscut și concurentul. „Mie mi-a plăcut. E un material nou. Noroc cu publicul că a fost pe fază.. că dacă râdeau te surprindeau și pe tine”, i-a mai spus Radu Pietreanu.

„Un număr foarte amuzant pentru că e real. N-am râs, că n-am posibilități astăzi”, a replicat Cheloo. „E muncitor, evoluează, se vede că îi pasă”, a adăugat juratul la testimoniale.

„Trebuie să le construiești în așa fel încât să fie de TV. Că nu e chiar o povestioară între prieteni”, i-a spus și Delia.

„Cred că e pentru prima oară în viață când mă gândeam ce vreau să spun și este exact ce a spus Matache, cuvânt cu cuvânt”, a adăugat și Mihai Bendeac.

Concurentul a primit 3 de „Da” din partea juraților, mai puțin din partea Deliei, care i-a oferit un „Nu”. Mihai Bendeac a dezvăluit ulterior că i-a dat din greșeală „Da”.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Kurt von Bubble și Soapy Jules, spectacol în toată regula. Bendeac: „Vreau să am corpul ... iUmor sezonul 13, 9 septembrie. Andrei Duban, cele mai amuzante bancuri: „E de nedifuzat”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x