Antena Căutare

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Mihăiță Stan a „predat” replici de agățat. Cuza a luat noțite, iar Cătălin Bordea l-a ajutat

Mihăiță Stan este, cu siguranță, concurentul care va intra în istoria emisiunii iUmor! A dat câteva replici de agățat, iar Cătălin Bordea și Delia s-au ridicat de la pupitrul juriului pentru a urmări momentul de aproape. La final, juratul l-a pus să îi promită că nu o să mai înșele niciodată.

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Mihăiță Stan a „predat” replici de agățat. Cuza a luat noțite, iar Cătălin Bordea l-a ajutat Galerie
iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Mihăiță Stan a „predat” replici de agățat. Cuza a luat noțite, iar Cătălin Bordea l-a ajutat | Antena 1

În clipul de prezentare, Mihăiță Stan a dezvăluit că are 34 de ani și vine din Brăila, iar la iUmor și-a propus să dea câteva replici, poate agață și el ceva. Concurentul este convins că vremurile s-au schimbat, căci în ziua de azi fetele se lasă cucerite doar de ce ai în portofel.

Iar pentru că printre noii jurați iUmor avem și un burlac, Cuza și-a propus să ia lecții de la concurentul din această seara: „Noi ne-am dat seama că tu ești salvarea noastră, adică a lui Cuza, care încă e singur. Nu se lipește nici dracu de el!”, i-a făcut Emi prezentările bunului său prieten.

„Sfatul meu este să nu mai duci atâtea la patul ei! Are două mâini, două picioare, poate să se ridice și singură.”, a fost sfatul, cât se poate de sincer, oferit de Mihăiță Stan de la Brăila juratului nostru.

Citește și: Iasmina Ciocan este prima finalistă a sezonului 15 iUmor. Premiera sezonului 15 iUmor a fost a fost lider de audiență

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Mihăiță Stan și-a împărtășit „expertiza” în dragoste pe scena de comedie

În pași de dans și cu versurile la el, Mihăiță Stan a venit pentru prima dată la iUmor pentru a face, așa cum îl descrie el, un „speed dating”. Iar pentru această întâlnire rapidă, el a solicitat compania câtorva femei din public: „Să fie frumoase!”, a precizat concurentul când Cosmin Natanticu s-a oferit să îl ajute.

După ce „doamnele” s-au prezentat pe scenă, Mihăiță Stan a dezvăluit și ce are de gând să facă cu ele: „Le voi da câteva replici de agățat. Iar dacă ți-a plăcut de mine, te așezi pe scaun.”

Cu o galerie de excepție din partea publicului, Mihăiță Stan și-a încercat norocul cu femeile de pe scenă. Cu toate că nu au fost foarte convingătoare, replicile de agățat ale lui Mihăiță au făcut deliciul serii: „Știu că laptele ajută să arate corpul bine, dar, draga mea, tu cât de mult ai băut?”, iar doamna din public i-a răspuns cu toată sinceritatea din lume: „Eu nu beau lapte!”

Ei bine, testul suprem a venit abia la ultima domnișoară din public. Vădit interesat de ea, Mihăiță Stan de la Brăila a schimbat tactica: „A intrat în defensivă. A intrat în <<nu-mi pasă! Mă placi sau nu, treaba ta, e problema ta, eu sunt bine așa cum sunt!>>. Dar era fiert pe ea!”, l-a descris Cătălin Bordea la testimoniale.

Pentru că nu a mai suportat tensiunea, Delia a luat atitudine și s-a dus pe scenă ca să „supravegheze” momentul îndeaproape: „Eu nu mai suport! Îmi vine să mă duc pe scaunul ăla!”. Iar Cătălin Bordea a însoțit-o, având și el câteva sfaturi de oferit: „Tu nu ești cel mai în măsură!”, l-a „încurajat”, de pe margine, Cosmin Natanticu.

Ce a urmat a fost un haos total: „Barbie, mă! O inviți la film! Nu o săruți acum! Nu sări etapele!”, l-a „certat” Cătălin Bordea pe Mihăiță, pentru că nu i-a urmat sfaturile. Văzând că nici așa nu merge treaba, juratul l-a întrebat ce s-a întâmplat cu ultima lui relație. Răspunsul lui Mihăiță Stan de la Brăila l-a supărat foc și pară pe Cătălin Bordea, dar și pe Cosmin Natanticu: „M-a deranjat faptul că a zis ca a înșelat-o pe iubita lui. Aici ai un minus.”

Cu toate că nu s-a ales cu nicio femeie, replicile de agățat i-au adus lui Mihăiță Stan de la Brăila trei like-uri din partea Deliei, lui Cătălin Bordea și Cosmin Natanticu și un singur dislike din partea lui Cheloo.

„Cred că ești un cavaler care s-a pierdut în negura timpului. Bărbații nu mai sunt atât de visători și atât de romantici ca altădată. Ai toată stima mea! Am învățat, în această seară, de la tine tot ce-mi lipsea. Îți mulțumesc!”, l-a încurajat Cheloo, în timp ce Cătălin Bordea l-a pus să îi promită la televizor, în fața țării, că nu o să mai înșele nicio fată.

Citește și: Doru Octavian Dumitru revine pe scena iUmor, sâmbătă, ora 20:00, la Antena 1. Cheloo: „Un Dumnezeu al umorului, în anii 90!”

Despre iUmor sezonul 15. Show-ul se vede în fiecare sâmbătă, de la 20:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, a dat startul noului sezon și îi aduce în rolurile de prezentatori pe Emi și Cuza, care sunt în sezonul 15 alături de concurenți în culisele show-ului. Alături de Delia, Cheloo şi Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu pornește sezonul acesta în căutarea celui mai amuzant concurent.

Cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii fac deliciul juraţilor, dar și al telespectatorilor în cel de-al 15-lea sezon iUmor – O nebunie de comedie, care se vede în fiecare sâmbătă de la 20:00, la Antena 1 şi în AntenaPLAY.

iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Filippo Spreafico, italianul care a oferit o lecție de stand-up comedy ca la carte... iUmor sezonul 15, 23 septembrie 2023. Barbie, personajul misterios de la iUmor. A vrut să fie amuzantă, dar chipul o tră...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x