Live acumFilm: Eroi de Sacrificiu
Prime Time 20:30Film: Eroi de Sacrificiu

iUmor

IN CURAND, UN NOU SEZON!

Maia Morgenstern, miştouri crunte la adresa juraților iUmor: „Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare grijă, că e posibil să-ți ceară un cui”

Cea mai spectaculoasă apariție de la iUmor a fost Maia Morgenstern, care a făcut miştouri crunte la adresa juraților iUmor. ”Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare gijă, că e posibil să-ți ceară un cui”, a spus marea actriță.

Maia Morgenstern

Emoțiile scenei iUmor au fost mult prea mari chiar și pentru Maia Morgenstern, însă talentul și toată munca depusă în acești ani au ajutat-o să le ascundă și să treacă la roast-ul juraților. Nu a uitat nici un jurat, aceasta luându-i la rând pe toți.

Lui Cheloo i-a dat cel mai bun sfat pe care aceasta l-a găsit de cuviință: ”Cheloo, dacă mergi cu treabă la ANAF, să ai mare gijă, că e posibil să-ți ceară un cui”, după vechiul proverb: cui pe cui se scoate.

Maia are o anumită energie care aduce o atmosferă diferită oriunde merge. Jurații au fost onorați pentru că Maia i-a luat la mișto, fiind considerată de aceștia o actriță foarte talentată.

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook | Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Distracția continuă și în online > iUmor pe AntenaPlay 🔴 Vezi ediții integrale 👉​ https://s.a1.ro/iCvPypB

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro