Antena Căutare

Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, amintiri din copilărie! Mai ceva ca Nică! "Mereu am fost urâțel, nu am avut tupeu dar m-am scos cu sinceritatea!"

Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, nu are nicio problemă în a-şi recunoaşte defectele şi vulnerabilităţile, ba chiar are capacitatea de a se autoironiza.

Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, nu are nicio problemă în a-şi recunoaşte defectele şi vulnerabilităţile, ba chiar are capacitatea de a se autoironiza.

Într-o postare recentă de pe Facebook, actorul şi-a adus aminte de copilărie, încă din acea perioadă, scriind el, nefiind înzestrat de mama Natură cu trăsături armonioase. În schimb, mereu a avut un as în mânecă: sinceritatea!

Şi, dat fiind faptul că mereu lucrează cu echipe întregi pentru proiectele sale, onestitatea l-a ajutat foarte mult pe Bendeac să câştige încrederea celorlalţi.

"Subscriu! Mereu am fost urâțel, nu am avut tupeu dar m-am scos cu sinceritatea. (Nu pot să menționez și inteligența... )", a scris actorul, promovând o piesă de-ale lui Micutzu.

E a doua melodie făcută de Micutzu (Cosmin Nedelcu) "Gras, urât, tocilar" de data asta cu un clip animat.

Radu Bucălae, cu mâna ruptă, dar cu priză totală la public! Concurentul merge în finala "iUmor" cu ajutorul ap... Imagini de senzație: DA, EL ESTE! Cheloo își uimește colegii de la ”iUmor”: ”În tinerețe am avut părul lung, chiar ondu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x