iUmor

TOATE SEZOANELE, INTEGRALE

Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, amintiri din copilărie! Mai ceva ca Nică! "Mereu am fost urâțel, nu am avut tupeu dar m-am scos cu sinceritatea!"

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Bendeac, juratul „iUmor”, nu are nicio problemă în a-şi recunoaşte defectele şi vulnerabilităţile, ba chiar are capacitatea de a se autoironiza.

Într-o postare recentă de pe Facebook, actorul şi-a adus aminte de copilărie, încă din acea perioadă, scriind el, nefiind înzestrat de mama Natură cu trăsături armonioase. În schimb, mereu a avut un as în mânecă: sinceritatea!

Şi, dat fiind faptul că mereu lucrează cu echipe întregi pentru proiectele sale, onestitatea l-a ajutat foarte mult pe Bendeac să câştige încrederea celorlalţi.

"Subscriu! Mereu am fost urâțel, nu am avut tupeu dar m-am scos cu sinceritatea. (Nu pot să menționez și inteligența... )", a scris actorul, promovând o piesă de-ale lui Micutzu. 

E a doua melodie făcută de Micutzu (Cosmin Nedelcu) "Gras, urât, tocilar" de data asta cu un clip animat.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din iUmor, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/iumor/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/iUmorAntena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/iComedyOficial. Pe Insta suntem aici: https://www.instagram.com/iumor.romania/

➡️ Vezi iUmor online pe AntenaPlay: https://goo.gl/DYz2NA. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe