Antena Căutare

Nury Guney, cel mai simpatic turc, s-a întors la iUmor cu daruri indecente și povești...pe o română greu de deslușit! „Eu vorbit la perete”

Nury Guney, unul dintre cei mai simpatici concurenți din sezonul 8 al emisiunii iUmor, a revenit pe scenă, de data aceasta cu surprize de zile mari pentru jurați!

Nury Guney este un cetățean turc care în prezent s-a stabilit în România. Pasionat de glume și de povești, concurentul a cucerit publicul și a primit suficient de multe voturi pentru a ajunge chiar și în semifinala sezonului 8 iUmor.

Nury Guney, spectacol savuros în semifinala iUmor

Turcul a venit cu cadouri îndrăznețe pentru cei trei jurați! Când au văzut tablourile surprinzătoare, Cheloo, Delia și Bendeac au avut reacții savuroase!

CITEȘTE ȘI: SÂ NI sufocăm de râs! Lorelai s-a dezbrăcat și de haine și de inhibiții! Dezvăluiri fierbinți din dormitorul lui Bendeac

„Este pentru prima oară când o pictură reflectă imaginea reală a Deliei”, a glumit Cheloo despre portretul primit de artistă de la Nury Guney!

Nury Guney, cel mai simpatic turc, s-a întors la iUmor cu daruri indecente și povești...pe o română greu de deslușit! „Eu vorbit la perete”

Nuri Guney, povești din izolare în semifinala iUmor

Nuri Guney, povești din izolare în semifinala iUmor

Nury Guney a continuat apoi pe scena iUmor cu povești surprinzătoare, spuse pe româna lui greu de deslușit! Totuși, spectacolul a fost delicios!

CITEȘTE ȘI: „Tu ești apostolul lui Pipino, sunteți pe aceeași undă”. Vlad Șchiopu l-a scos din minți pe Cheloo, la iUmor: „„Mă, te incendiez la sacou, nu e prima oară”

Și ca totul să fie perfect, la un moment dat, acesta a dansat cu Delia pe o melodie celebră a lui Tarkan!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea iUmor ca să savurezi momentul!

„Pâine, circ și dansuri din buric pe repeat”, la iUmor. Mr. Kills l-a terminat psihic pe Bendeac! Cheloo: „L-am sabotat”... „Tu ești apostolul lui Pipino, sunteți pe aceeași undă”. Vlad Șchiopu l-a scos din minți pe Cheloo, la iUmor: „„Mă, te i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x