Antena Căutare

Așa ceva NU există! Sebastian Greavu a reușit să surprindă pe toată lumea, la „iUmor”! Mihai Bendeac: „În tine zace o divă însetată de atenție”

Sebastian Greavu a venit la „iUmor” cu speranțe mari, mai ales că de o săptămână i se tot zbătea pleoapa dreaptă – semn clar că se va întâmpla ceva bun pentru el. Concurentul a reușit să surprindă pe toată lumea, iar Mihai Bendeac i-a lansat o provocare.

Așa ceva NU există! Sebastian Greavu a reușit să surprindă pe toată lumea, la „iUmor”! Mihai Bendeac: „În tine zace o divă însetată de atenție”
Sebastian Greavu la „iUmor”.

Aranjat, elegant, cochet, Sebastian Greavu a adus pe scena „iUmor” un număr la care nu s-ar fi așteptat nimeni. A mimat un cântăreț de operă.

„Puțină cultură la «iUmor» nu strică! Ne-am umplut de cultură!”, a apreciat Dan Badea.

Cu un fin spirit de observație, Mihai Bendeac a remarcat că, de fapt, concurentul, care a imitat, la cererea lui, și mișcări ale lui Freddie Mercury, este „o divă însetată de atenție”, deoarece a tresărit atunci când a primit aplauze.

„Ropotele de aplauze de atunci m-au făcut să plutesc”, s-a dat de gol concurentul, de altfel, înainte de a urca pe scenă, povestind despre o întâmplare din copilărie.

Mihai Bendeac l-a provocat să vină din nou la „iUmor”, în acest sezon, dar cu un colaj bine pregătit.

„O provocare bună, dar e posibil să fie timpul cam scurt”, s-a gândit Sebastian Greavu. Să i se fi zbătut pleoapa stângă?

Delia, uimită de improvizația unui concurent venit din Israel tocmai pe scena iUmor: “Trebuie să fii foarte inteligent s... A intrat în Cartea Recordurilor și a venit la „iUmor” cu „superputeri”! Canhead i-a făcut o farsă obscenă lui Mihai Bend...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x