iUmor

Sezon nou iUmor 2019. Delia, Cheloo și Bendeac, despre mâncărurile preferate

 
+3 click pentru
galerie

Sezon nou iUmor 2019. Un nou sezon iUmor vine cu o mulțime de surprize. Delia Matache, Cheloo și Mihai Bendeac, împreună cu Șerban Copoț și Dan Badea dezvăluie, în sezonul 6 iUmor care sunt mâncărurile preferate. 

Ca și în cazul numerelor văzute pe scena unui nou sezon iUmor, preferințele juraților sunt, pe cât de diverse, pe atât de simple atunci când vine vorba de gastronomie.

Când vine vorba de preparate culinare preferate jurata iUmor Delia Matache recunoaște că nu ar refuza niciodată o mâncare tradițională de cartofi, pe când Mihai Bendeac are o slăbiciune pentru pizza sau falafel. Cheloo însă preferă orezul și salata verde.

De partea cealaltă, prezentatori într-un nou sezon iUmor, Șerban Copoț și noul său coleg Dan Badea au mai degrabă mâncăruri de care nu se pot atinge. Dacă Badea nu se apropie de ciorba de burtă și ciulama, Șerban a reușit să își extindă lista de mâncăruri care nu îi plac cu ocazia participării la Asia Express. Astfel pe lângă pilaf, Șerban a descoperit că nu îi plac nici aromele exotice de coriandrul sau papaya.

Sezon nou iUmor

Delia Matache, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaselea sezon iUmor, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație. Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Obișnuit cu scena iUmor din ipostaza de invitat special, Dan Badea se alătură în cel de-al șaselea sezon al emisiunii, care va fi difuzat în fiecare sâmbătă, începând cu 23 februarie, de la ora 20.00, la Antena 1, în calitate de co-prezentator, alături de Șerban Copoț.

Află tot ce trebuie să știi de un nou sezon iUmor și iUmor online aici

CONECTEAZA-TE CU iUMOR
Subscribe pe 👉 Youtube
Like pe 👉 Facebook
Follow pe 👉 Instagram
​Afla noutati despre pe site 👉 iUmor

😎 Ai portie dublă de iUmor pe AntenaPlay 🔴 https://s.a1.ro/1DwrQvw. Vezi ediții integrale plus imagini nedifuzate la TV.

🔵 INSTALEAZA APLICATIILE ANTENAPLAY
Android / iOS / Smart TV - Afla daca televizorul tau e compatibil
Like pe Facebook /  Follow pe Instagram / Subscribe pe YouTube facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI