Antena Căutare

Vio este invitat special la iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

Vio deschide cea de-a zecea ediție iUmor, duminică, de la ora 20.00, la Antena 1! Teo, Vio și Costel, cel mai cunoscut trio din stand-up comedy-ul din România, urcă pentru prima dată pe scena iUmor, în calitate de invitați speciali, în cel de-al nouălea sezon.

Vio este invitat special la iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

”Am fost șocat să văd că e Vio, nu mă așteptam la așa ceva! Cred că, deși el face asta de foarte mult timp, în această perioadă iUmor are nevoie de el, iar el are nevoie de iUmor”, a mărturisit Mihai Bendeac după ce a aflat cine este invitatul special al serii, în timp ce Delia a apreciat curajul comediantului. ”Mi se pare un lucru atât de frumos să vii după atâta timp în care tu ai făcut treaba asta pe scenă, într-un alt context și să simți emoția asta, înseamnă că ești cu adevărat artist”, a spus jurata iUmor.

Vio este invitat special la iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

Cu o experiență de mai bine de 15 ani în stand-up, pe Teo, Vio şi Costel îi leagă și o lungă prietenie începută tot datorită pasiunii lor comune. Cei trei s-au cunoscut după ce au început să facă stand-up, încă din 2004, iar de atunci au devenit un reper pentru comedianții români. Cei trei au susținut de-a lungul timpului spectacole în întreaga țară, contribuind la amploarea pe care a prins-o fenomenul stand-up comedy în România. Cum vor reacționa Delia, Cheloo și Mihai Bendeac, dar și ce alți concurenți vor urca pe scena în cea de-a noua ediție iUmor, telespectatorii pot afla duminică seara, de la ora 20.00, la Antena 1!Vio este invitat special la iUmor, duminică, de la 20.00, la Antena 1

Cei trei își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Cine este Remus Boroiu, concurentul de la iUmor pe pieptul căruita Delia a vrut să joace X și 0... S-a pozat în bikini și a întors privirile tuturor! Cum arată Roxana Condurache, actrița care l-a vrăjit pe Bendeac la „i...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Ultimele știri
x