Antena Căutare

Maria Boancă, chimistă, actriță sau detectiv criminalist cu firmă de catering?

Tânăra în vârstă de 12 ani visa să se facă chimistă așa că s-a apucat de gătit

Tânăra în vârstă de 12 ani visa să se facă chimistă așa că s-a apucat de gătit. Aceasta și-a descoperit această pasiune în momentul în care și-a dorit să mănânce un preparat și nimeni nu il putea face. Acum se descurcă să le gătească singură.

Ea a pregătit pentru cei trei jurați o ruladă de pui cu legume asortate. Cum tânăra a venit gata pregătită cu rulada de pui, Horia a luat-o la întrebări pentru a se convinge că este făcută de ea.

Maria povestește că a învățat să gătească de la bunica sa în proporție de 40 la sută, în timp ce restul de 60 la sută a fost autodidactă. Chiar și acasă, aceasta nu gătește cu bunica sa pentru că au stiluri diferite. "Ne contrazicem în bucătărie pentru că ea le știe pe ale ei de acum 100 de ani."

Maria le-a mărturisit juraților că a luat cursuri de actorie timp de doi ani, iar Vizante s-a grăbit să afle mai multe detalii. Aceasta a povestit că își dorește să își facă propria firmă de catering sau să devină detectiv criminalist.

Prințesa Polonic i-a dat o sugestie, glumind, cele două meserii părând să se completeze. Maria ar putea avea succes la parastase.

Extrem de sigură pe ea, Maria îi spune lui Vizante că actoria este pentru ea pe locul trei, fapt care îl dezamăgește profund pe jurat. Atunci când Prințesa Polonic o întreabă dacă știe despre blogul ei, Maria mărturisește că nu s-ar fi gândit că Anca gătește, dat fiind faptul că este foarte slabă.

Vizante se bucură la auzul acestei remarci, care pe Prințesă o supără puțin. Văzând că lucrurile nu sunt în regulă, Maria subliniază faptul că a fost un compliment.

Totul este gata iar jurații flămânzi sunt invitați să deguste. Speriată de privirea lui Horia, Maria are emoții în privința DA-ului.

Prințesa Polonic este cea care deschide seria și îi oferă domnișoarei primul DA! Acesta vine ca o încurajare pentru Maria, care povestește că nu a fost niciodată susținută să își urmeze pasiunea pentru gătit, ba chiar nici mamei sale nu i-a spus că va participa în concurs. De aceea își dorește să meargă mai departe pentru a le da tuturor peste nas.

Pentru a nu lungi vorba, Vizante îi oferă și el un DA! în timp ce Horia îi spune "BRAVO! De la mine ai un DA cât ceilalți doi la un loc!"

Începe bătălia pe echipe. Fiecare dintre jurați își etalează atuurile. Prințesa Polonic consideră că este cea mai bună alegere întrucât de la Horia aceasta nu ar putea învăța decât lucruri vechi, iar ea este mereu pusă la punct cu noutățile.

Vizante în schimb îi oferă calitățile de actor pentru firma de catering la care visează.

Cu toate acestea, Maria o alege pe delicata Polonic.

Horia Vîrlan, "primul bucătar de pe Columna lui Traian"!... Concurenţii Junior Chef nu se pricep doar la gătit, ci şi la cântat!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Junior Chef, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/junior-chef/., iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/kEt47q.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x