Căutare Live

Ce poți face cu cățelul sau cu pisica ta dacă vrei să pleci în vacanță. Cele mai bune soluții pentru animalele de companie

Pentru persoanele care au animale de companie, plecarea de acasă poate veni ca o decizie dificilă și asta pentru că cele mai multe nu au idee ce ar putea să facă cu cățeii sau cu pisicile lor. Află cele mai bune soluții la care poți apela pentru blănosul tău, atunci când vrei să pleci în vacanță.

Animale de companie

shutterstock

Vacanţa stăpânului poate fi şi vacanţa prietenului blănos. Hotelurile speciale pentru căței și pisici sunt cea mai bună variantă la care pot apela stăpânii, când vor să plece în vacanță. Animăluțele se pot bucura de cazare simplă sau de tratament special, în funcţie de cât sunt dispuşi stăpânii să plătească, notează Observator.

Plecăm la munte sau la mare de Paște, însă puține hoteluri sunt dispuse să ne primească alături de animalul de companie. Sunt câteva hoteluri în București în care stăpânii își lăsa blănoșii cât timp lipsesc de acasă.

Într-unul dintre hotelurile de lux din Capitală și campioana Ana Maria Brânză își lasă în mod frecvent cățelul, Duras, și apelează la soluția cazării. De asemenea, stăpânii își mai pot lăsa animalele de companie la grădinița pentru căței.

Vacanță și pentru animalele de companie la hoteluri de lux

Cu terenuri de joacă, aqua play, saltele cu spumă de memorie şi televizoare unde se văd filme speciale pentru câini, hotelurile sunt proiectate și gândite special pentru confortul animăluțelor. Aceștia benficiază și de ieșiri constante la joacă.

"Poate să iasă în spaţiile de afară în funcţie de compatibilitate, talie şi cum socializează, au covoraşe, au canapele pe care le punem în funcţie de talie, ei dacă se simt bine se joacă unii cu alţii, au parte de cel puţin două ore de joacă pe zi", Gilda Cornea, manager hotel de lux pentru animale de companie.

Citește și: Cățelușul campioanei Ana Maria Brânză, la grădinița pentru animăluțe. Află ce poți face cu blănosul tău atunci când pleci de acasă

O noapte de cazare costă între 120 şi 200 de lei. În funcţie de hotelul ales, patrupedul poate beneficia şi de servicii speciale. Pentru o taxă suplimentară, putem alege ca o persoană dedicată să petreacă timp în plus cu el. Sau putem alege timp suplimentar la joacă.

"Acum este vremea superbă, ei stau mult mai mult afară în funcţie de disponibilitatea locurilor de joacă, pentru că aici la noi este o foarte mare varietate şi trebuie să ştim exact compatibilitatea lor cu alţi catei şi în funcţie de asta îi organizăm ca să se simta relaxaţi", Dan Ilie, manager hotel de lux din București.

Şi pentru că intră în colectivitate, animalul trebuie să aibă carnet de sănătate şi toate vaccinurile la zi. Unele hoteluri pentru animalele de companie au şi spații de cazare special dedicate pisicilor.

Parteneri
Zacuscă de vinete cu ardei copți
Catine.ro
Ultimele știri
x