Antena Căutare

Accesorii de păr pentru mireasă. Ce se poartă în toamna 2019

Acessoriile de păr pentru mireasă trebuie să se potrivească cu rochia de mireasă și coafura aleasă pentru ziua nunții. Iată câteva dintre accesoriile care se poartă toamna aceasta.

Acessoriile de păr pentru mireasă trebuie să se potrivească cu rochia de mireasă și coafura aleasă pentru ziua nunții. Iată câteva dintre accesoriile care se poartă toamna aceasta.

Atunci când ziua cea mare se aproprie și știi că vei fi copleșită de emoții și îți vei dori ca evenimentul tău să iasă perfect. Pe lângă acest lucru, tu va trebui să arăți ca o prințesă exact așa cum te-ai visat mereu, în rochia albă de mireasă, o coafură lejeră, un machiaj simplu și niște accesorii inedite.

Pentru alegerea accesoriilor, mai ales a celor pentru păr, trebuie să fii atentă la cum se potrivesc acestea cu restul ținutei. Când vine vorba de accesorii de păr pentru mireasă, unele femei aleg mai întâi coafura și abia mai apoi accesoriul de păr.

Accesorii de păr pentru mireasă. Ce se poartă în toamna 2019

Accesoriile pentru păr sunt cele care îți desăvârșesc apariția în ziua nunții, iar noile tendințe îți dau libertate totală în alegerea culorilor, texturilor și modelelor.

Specialiștii spun că nu există nicio regulă care să ne indice care e ordinea ideală. Nu acest lucru e important, ci faptul că accesoriul trebuie să fie pe placul tău. Înainte de nuntă este important să faci proba pentru a fi sigură că accesoriul de păr se potrivește coafurii și formei feței tale. Iată câteva tipuri de accesorii de păr pentru mireasă din care poți alege.

Accesorii de păr pentru mireasă

Acessorii de păr pentru mireasă - Flori

Accesorii de păr pentru mireasă. Ce se poartă în toamna 2019

Dacă dorești să pori flori naturale în ziua nunții, trebuie să le alegi în funcție de rezistența lor fără apă. Pe de altă parte, dacă alegi flori din mătase și spumă sau diverse alte materiale prețioase, în funcție de personalitatea voastră, poți alege orice culoare și le poți prinde așa cum dorești în păr.

Acessorii de păr pentru mireasă -Tiare, coronițe

Accesorii de păr pentru mireasă. Ce se poartă în toamna 2019

Coronițele de mireasă sunt, poate, cel mai căutat accesoriu al sezonului, fiind delicate și feminine. Dacă se regăsește și pe lista ta de cumpărături pentru nuntă, este să stabilești împreună cu hairstylistul care îți va realiza coafura de mireasă stilul coroniței. O coroniță din pietere semiprețioase te va face un adevărat model de eleganță. Purtată alături de voal simplu și o rochie de tip A-line, coronița dă o notă modernă aspectului clasic.

Acessorii de păr pentru mireasă - Agrafele

Agrafele de păr sunt cea mai potrivită alegere pentru miresele romantice, care visează la o apariție clasică. De obicei, agrafele înfrumusețează clasicul coc de mireasă și voalul. Motivele florale sunt vedete și la acest capitol. Optează pentru un model cât mai simplu, cu note argintii, dacă vei purta o rochie albă și bogată în aplicații.

Agrafele sau acele pe care le alegi pot fi purtate pentru a susține voalul. Ele permit realizarea oricăror coafuri și au rolul, de cele mai multe ori, de a o scoate în evidență. Pot fi împodobite cu pietre,cristale, perle sau flori.

Acessorii de păr pentru mireasă - Coronițe din flori naturale

Miresele cu personalitate, care preferă să urmeze propriile trenduri, și-au găsit accesoriile pentru păr în atelierul de creație florală, mai degrabă decât în magazinele de modă. La fel de naturale precum bucuria ta din ziua nunții, coronițele din flori sunt secretul unei apariții de poveste.

Acessorii de păr pentru mireasă - Diademele

Accesorii de păr pentru mireasă. Ce se poartă în toamna 2019

Aceste accesorii se potrivesc cu foarte multe stiluri de coafat, de la bucle până la cocuri moderne. Diadema cuprinde tot capul și se potrivește rochiilor de mireasă romantice și vintage. Acestea pot fi purtate cu sau fără voal și te vor ajuta să te simți ca o adevărată prințese în ziua nunții. Diademele pot fi încrustate cu cristale de diferite forme și mărimi sau aplicate cu tulle sau mătase. Există foarte multe stiluri de diademe, de la modele complicate până la versiuni simple elegante și moderne. Diademele pot fi din metale prețioase din aur sau argint cu perle și cristale.

Accesorii de păr pentru mireasă. Ce se poartă în toamna 2019

Acessorii de păr pentru mireasă - Voaluri

Voalul este un accesoriu cu tradiție, dar care s-a bucurat de transformări spectaculoase odată cu trecerea timpului și a modernizării. Lungimea, culoarea și broderiile pot fi alese astfel încât să îți completeze apariția din ziua nunții cu un plus de eleganță.

Un voal scurt, care nu depășește lungimea umerilor, adaugă o notă dramatică unei rochii tip sirenă. Pe lângă specificul lui boem, voalul scurt este și foarte practic. Multe mirese optează pentru acesta fiindcă nu le va incomoda pe ringul de dans.Un voal de lungime medie va da un plus de eleganță unei rochii boho-chic. Acesta este modelul cel mai căutat de miresele moderne, cu nenumărate variații de culori și stiluri.

Citește și:

Ce flori se poartă în buchetele de mireasă, în toamna 2019

Invitații nuntă 2019: 5 lucruri pe care să le știi înainte să alegi invitația potrivită

Ce rochii de mireasă se poartă în 2019. 5 tendințe pentru anul acesta

Sursă foto: pinterest.com

Cum purtăm ținutele albe! Trucuri care îți pun silueta în valoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile
Mireasa Sezonul 9, 12 iulie 2024. Vlad și Iuliana, jurăminte emoționante înainte de a spune marele „Da” în fața ofițerului Stării Civile Vineri, 12.07.2024, 16:49
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x