Ce se întâmplă dacă masezi unghiile cu bicarbonat de sodiu 2 săptămâni

 
+2 click pentru
galerie

Ce se întâmplă dacă masezi unghiile cu bicarbonat de sodiu 2 săptămâni și cum te ajută bicarbonatul de sodiu să obții unghii puternice și îngrijite.

Bicarbonat de sodiu pentru unghii. Bicarbonatul de sodiu este folosit pentru tratamente corporale de slăbit, pentru prevenirea afecțiunilor, dar și pentru întrebuințările casnice. De asemenea, pentru femeile care își doresc o manichiură perfectă, mai ales că în scurt timp ne apropiem cu pași repezi de Ziua Îndrăgostiților, avem o veste bună. Bicarbonaul de sodiu te ajută în obținerea unghiilor sănătoase și, evident, în a avea o manichiură îngrijită.

Bicarbonat de sodiu pentru unghii

Unghiile fragile sau îngălbenite sunt problema multor femei, mai ales a celor care gătesc și fac curățenie zilnic. Chiar și după aplicarea repetată a unghiilor false sau a a gelului pe unghii. Acestea se por rupe sau îngălbeni, unele dintre ele pot contracta chiar ciuperci, iar frumesețea mâinilor sau a picioarelor are de suferit. Aplicând însă bicarbonat de sodiu, toate aceste probleme inestetice se previn și șe tratează eficient și, mai ales, fără costuri majore.

Bicarbonat de sodiu pentru unghii. Albire

Pentru tratamentul de albire a unghiilor ai nevoie de un sfert de ceașcă de apă caldă și o lingură bicarbonat de sodiu.

1. Pune apa și bicarbonatul de sodiu într-un vas și amestecă cu o lingură până se dizolvă.

2. Cufundă vârfurile degetelor (unghiile trebuie să fie acoperite).

3.Ține-le în apa cu bicarbonat cel puțin 10 minute.

4.Scoate degetele din soluție, clătește-le cu apă rece. Vei observa o schimbare instantanee  a culorii unghiilor. Aplică acest tratament timp de 2 săptămâni, de 3 ori pe săptămână.

Bicarbonat de sodiu pentru unghii. Tratament ciuperca

2. Bicarbonat de sodiu și oțet

Bicarbonatul de sodiu poate împiedica răspândirea și creșterea ciupercilor, deoerece este un mediu alcalin, iar ciuperca se dezvoltă în mediu acid.

Vei avea nevoie de:

- 4-5 linguri de bicarbonat de sodiu
- 1 cană cu oțet de mere
- apă
- șervețele de hârtie

Acest tratament se repetă de 2 ori pe zi timp de 1-2 săptămâni. Tot ce trebuie să faci este să amesteci o cană cu oțet în apă și apoi să îți înmoi picioarele. Separat, adaugi bicarbonat de sodiu în apă și înmoi picioarele în această compoziție, timp de 15 minute. Tamponează picioarele cu prosoape de hârtie, până când sunt complet uscate.

Bicarbonat de sodiu preț

Bicarbonatul de sodiu alimentar este un ingredient minune în gopsodărie și nu numai. Prețul variază, în funcție de cantitate, îl puteți găsi la plicuri de câteva zeci e grame sau chiar la kilogram, așadar prețul nu poate depăși 5-15 lei.

sursa foto: clickpentrufemeifacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI