Căutare Live

Facebook de Vedetă (1): Andreea Bălan! Cântă, dansează şi se distrează în cel mai SEXY mod posibil

Peste 1,6 milioane de like-uri şi în jur de 200.000 de fani activi! Aşa arată partea matematică a contului de Facebook unde Andreea Bălan "îşi face de cap".

Peste 1,6 milioane de like-uri şi în jur de 200.000 de fani activi! Aşa arată partea matematică a contului de Facebook unde Andreea Bălan "îşi face de cap". Aprecierile vin pe bandă rulantă, la fel ca fotografiile HOT sau mesajele inedite pe care prezentatoarea "România Dansează" le foloseşte în dialogul cu prietenii ei virtuali.

Şi cum putea să arate Facebook-ul unei vedete care face show la fiecare apariţie? Aţi ghicit! E culoare, e voie bună şi, spre bucuria domnilor, sunt muuuulte poze super sexy.

Andreea traversează una dintre cele mai bune perioade ale sale, iar asta se poate vedea cu uşurinţă. Ne-a încântat cu prezenţa ei la "Te cunosc de undeva", iar acum face spectacol, alături de Jorge, la "România Dansează".

Haideţi să ne bucurăm de-o galerie foto excelentă!

FOTO: Asta se cheamă INVIDIE! A fost dată afară de la fitness pentru că era îmbrăcată muuult prea SEXY!... Haine online...
Parteneri
Horoscopul zilei de 13 august 2022. Leii se simt încrezători. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Catine.ro
Ultimele știri
x