Live acumObservator Sport
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Gwyneth Paltrow, surprinsă în bikini! Artista are o siluetă de invidiat la vârsta de 45 de ani! FOTO

Gwyneth Paltrow a fost fotografiată în bikini, duminică, în timp ce se relaxa pe un iaht deținut de creatorul de modă italian Valentino Garavani, în dreptul insulei Capri. Artista a afișat o siluetă de invidiat.

Gwyneth Paltrow a fost fotografiată în bikini, duminică, în timp ce se relaxa pe un iaht deținut de creatorul de modă italian Valentino Garavani, în dreptul insulei Capri. Artista a afișat o siluetă de invidiat.

Artista a demonstrat prin aceste imagini că antrenamentele ei intense alături de antrenorul personal Tracy Anderson dau rezultate.

Actrița recompensată cu Oscar, în vârstă de 45 de ani, a petrecut o vacanță de vis alături de logodnicul ei, producătorul TV Brad Falchuk, în vârstă de 47 de ani.

Cei doi au fost însoțiți de creatorul de modă Valentino și de antreprenorul Giancarlo Giammetti, care a publicat pe internet o fotografie cu grupul.

Gwyneth Paltrow se va căsători cu scenaristul TV Brad Falchuk la sfârșitul verii, evenimentul urmând să aibă loc la locuința ei din regiunea Hamptons, Long Island, New York.

Paltrow, care are doi copii – o fiică, Apple, în vârstă de 14 ani, și un fiu, Moses, în vârstă de 12 ani, cu fostul ei soț, Chris Martin – nu se implică foarte mult în organizarea nunții, ea dezvăluind recent că este „prea ocupată”.

Vedeta a mai dezvăluit că ea și viitorul ei soț - care are o fiică și un fiu cu fosta lui soție, Suzanne Falchuk – nu mai vor să aibă copii.

Gwyneth Paltrow și Brad Falchuk și-au început relația în anul 2014, după ce s-au întâlnit pe platourile de filamre ale producției „Glee”, în care ea a interpretat rolul Holly Holliday.

Recomandari