Căutare Live

Mor pestisorii de placere: Concurentele de la Next Top Model s-au transformat in sirene sexy!

Avem impresia, de multe ori, ca modelling-ul este o treaba usoara. Nimic mai fals. Iar Catalin Botezatu a demonstrat-o la perfectie. Dupa bunul obicei, le-a propus fetelor sa participe la un shooting foto provocator, insa extrem de dificil. Mai exact, le-a cerut sa se transforme in adevarate sirene. Si, cu toate ca la prima vedere pare usor, o asemenea sedinta foto necesita foarte multa creativitate. Chiar daca esti frumoasa si dai bine in poza.

Au pozat cu serpi, in costumul Evei, la minus 12 grade sau chiar tinute in lesa! De data aceasta, insa, fetele de la Next Top Model au avut parte de o surpriza placuta. Mai exact, au fost "invitate" la un shooting foto in valurile insulei Mykonos, un adevarat paradis.

VIDEO: Victoria Cartira, eliminata de la Next Top Model!

Ideea le-a incantat, mai ales ca au putut sa se unduiasca in apa dupa bunul plac, insa Catalin Botezatu a fost extrem de pretentios. Le-a cerut sa fie "fashion", creative, sa nu se repete - asa cum au tendinta mai mereu!

Pana la urma, sedinta foto a fost un real succes. Fetele si-au scos in evidenta calitatile (si formele), iar distractia a fost la cote maxime.

Dupa cum era de asteptat, grecii au fost incantati de frumoasele romance. Atat de incantati, incat reporterii unei televiziuni locale s-au pus pe facut interviuri. Si fotografii! Nu vezi in fiecare zi o mica armata de romance sexy!

Intra pe nextopmodel.a1.ro si vezi cele mai tari faze din emisiune!

Saptamana Modei de la Beijing a debutat cu colectii spectaculoase, ispirate din cultura chineza... Victoria a parasit Next Top Model in lacrimi!...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri