Antena Căutare

Fii Happy de Crăciun! Înscrie-te în concurs și poți câștiga un brad de Crăciun

Iarna aceasta, Happy Channel își premiază telespectatorii cu 4 brazi de Crăciun Gallantique, complet decorați. Tot ce trebuie să facă aceștia este să urmărească indiciul afișat zilnic pe ecran și să răspundă la întrebarea concursului.

Fii Happy de Crăciun! Înscrie-te în concurs și poți câștiga un brad de Crăciun
Participă la concursul TV Happy și poți câștiga un brad de Crăciun

Crăciunul se apropie cu pași repezi, iar tu ai șansa să îi surprinzi pe cei dragi cu un cadou inedit. Înscrie-te în concurs și poți câștiga unul dintre cei 4 brazi de Crăciun Gallantique, complet decorați pentru tine și familia ta.

Fii Happy de Crăciun! Înscrie-te în concurs și poți câștiga unul dintre cei 4 brazi de Crăciun Gallantique, complet decorați pentru tine și familia ta.

Accesează site-ul tvhappy.ro, în pagina dedicată concursului https://craciun.tvhappy.ro/. Tot ce trebuie să faci este să îți completezi datele de contact: numele și prenumele, adresa de e-mail și numărul de telefon.

Înscrie indiciul afișat zilnic pe TV, în intervalul 17:00 – 00:00, și răspunsul la intrebarea concursului: Cum arată pentru tine un Crăciun fericit?, în perioada 19 noiembrie – 11 decembrie.

Indiciul afișat pe TV se va schimba săptămânal, în fiecare sâmbătă. Cu o adresă de mail un utilizator se poate înscrie o singură dată pe perioada fiecărui indiciu afișat pe TV. Premiul constă în 4 brazi de Crăciun Gallantique, complet decorați:

  • 1 x brad de Craciun 180 cm inaltime, diametru 70 cm
  • 3 x brad Craciun 55 cm inaltime, diametru 20 cm.

Brazii oferiți ca premiu sunt creații handmade Gallantique. Povestea Gallantique este despre oameni. Înființată de Simona și Gabriel Gherasim, a venit din dorința și pasiunea pentru noblețe a tuturor lucrurilor frumoase. Cei doi au încercat întotdeauna să scoată la lumină nevoia de a transmite sentimentele cu ajutorul ideilor puse în practică într-o manieră simplă, dar de efect.

"Creațiile mele au adus multe zâmbete și reacții de-a dreptul uimitoare.", scrie Simona Gherasim în prezentarea poveștii sale pe site-ul https://www.gallantique.ro/.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x