Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Asia Express - Drumul Dragonului

Trecerea de la căzi la cabine de duș cu rigolă, o evoluție spre un confort deplin

Din nevoia de a beneficia de confort sporit în locuința proprie, de-a lungul timpului omul a căutat tot felul de soluții prin care să eficientizeze lucrurile. Dorința de a trăi într-un decor deosebit, modern, actualizat vremurilor nu a fost lăsată pe loc secund. Demonstrația acestui fapt o fac cabinele de duș cu rigole.

Din nevoia de a beneficia de confort sporit în locuința proprie, de-a lungul timpului omul a căutat tot felul de soluții prin care să eficientizeze lucrurile. Dorința de a trăi într-un decor deosebit, modern, actualizat vremurilor nu a fost lăsată pe loc secund. Demonstrația acestui fapt o fac cabinele de duș cu rigole, cele care treptat au înlocuit cea mai mare parte a căzilor clasice din băi. Este un rezultat al anilor care nu au trecut nepăsători pe lângă cei specializați în producția de soluții sanitare și nu numai.

În întâmpinarea celor interesați să îmbrățișeze acest trend, al cabinelor de duș cu rigolă, vin specialiștii Iperinox, cu un portofoliu extrem de variat constând în rigole și sifoane pentru dus și scurgeri. Întreaga listă de oferte este disponibilă publicului larg pe rigolesifoane.ro.

Evoluția spre confort subliniată de înlocuirea căzilor cu cabine de duș, cu rigolă

Încă din stadiul de prim concept și până astăzi, evoluția căzilor este una impresionantă. Încă se regăsesc în locuințe, dat fiind că reprezintă o cale excelentă de răsfăț. Pentru că timpul pare să nu mai ajungă nimănui, alternativa - dușul, care poate fi făcut rapid, este astăzi preferat. Da, căzile au fost deosebit de populare la vremea lor, însă tot mai mult sunt înlocuite de cabinele de duș, iar cele cu rigole profesionale sunt cu atât mai celebre.

Nici căzile ceramice nu se mai bucură de același prestigiu ca în trecut. Chiar dacă cu timpul s-a făcut înțeleasă nevoia de a avea o cadă, când a venit de altfel și perioada canalizărilor, a racordului la apă, omul nu s-a oprit din evoluție.

Iată că astăzi dușul este cel care facilitează procesul de spălare și, mai ales, îl grăbește. La început și primele cabine de duș prezentau neajunsuri. Spre exemplu, înălțimea specifică acestora, de până la 3 metri în cazul celor care erau folosite de cei din înalta societate, nu era chiar cea mai eficientă cale de a face duș, fără a face prea multă risipă de apă. Pe atunci cabinele de duș aveau un tub de scurgere inferior.

Tendințele au fost treptat altele. S-a făcut trecerea la cabine competate de scaune rotative, unele devenind saune, iar mai târziu se regăseau deja frecvent în casele oamenilor. Cu funcții tot mai moderne, acestea au devenit un interes major pentru populație.

Modernitate până în cele mai mici detalii - cabina de duș astăzi

Ideea de a avea un duș modern, ușor de menținut curat, fapt posibil cu o rigola de dus profesională, surâde oricui. Ceea ce până nu demult era o cabină de duș închisă, ce izola complet pe cel care o folosea, astăzi poate fi și mai puțin convențională. În continuare oferind intimitatea necesară utilizatorilor, există posibilitatea de a o realiza și fără închidere totală. Mai ales publicul român care dorește să ducă ideea de modernitate la un cu totul alt nivel este încântat de acest nou concept, al dușului cu rigolă. Soluțiile profesionale privind scurgerea apei, pe care le propune Rigolesifoane.ro, nu fac decât să susțină inițiativele acestuia de a materializa băi peste orice așteptări de practice și elegante.

Ceea ce a revoluționat lumea actuală cu adevărat însă este dusul open space, cel denumit Walk In, caz în care deja dispare nevoia de a mai avea o cădiță de duș. Nici ușile de închidere nu mai sunt necesare în acest context. Acestea sunt suplinite de pereții despărțitori ai băii, care de asemenea se regăsesc într-o varietate de concepte: pot fi din sticlă transparentă, din mozaic, etc.

Și alte elemente moderne fac posibilă amenajarea unei băi ultra moderne, alegerea unei rigole, a unui sifon pardoseala spre exemplu, realizându-se cu ușurință când recomandările vin din partea experților. Tendințele actuale întrec orice așteptări, iar amprenta personală este elementul surpriză, cea care poate redefini complet ideea de inovație în cadrul băii. Scurgerile sunt mascate cu ajutorul soluțiilor moderne, atipice pe care le oferă specialiști precum Iperinox. De asemenea, acestea pot fi întreținute cu ușurință, atunci când și panta este proiectată de persoane cu experiență. Mai multe despre rigole și sifoane, recomandări și sfaturi privind alegerea lor găsesc cei interesați în magazinul online - rigolesifoane.ro.

Fanatik.ro

Mihaela Apostolides, executată în Italia

Observator Antena 1

Femeie din Vâlcea care și-a bătut mama de 84 de ani, cercetată de polițiști

Observator Antena 1

O adolescentă de doar 15 ani a murit, în timp ce făcea amor cu iubitul în mașină! Băiatul...

Spynews.ro

De azi e oficial! Alocatiile pentru copii se majoreaza! Cand ar urma sa aiba loc marirea! Veşti...

Spynews.ro

Nu doar în frizerii se aplică "taxa Covid". Afacerile care au decis să îşi acopere...

AntenaSport

Cine a profitat de COVID? Cu ce se ocupă cei doi bărbați care au făcut o avere în această...

AntenaSport

Daniela Crudu este istorie! Mihai Costea, într-o nouă relație cu o altă bombă sexy din lumea...

Antenastars.ro

Are sau nu are coronavirus? Horia Moculescu, primele declarații după ce a fost testat: „Am...

Antenastars.ro

Surorile Kardashian au un frate pe care l-au ținut secret până acum. Motivul?

Zu TV

ZECE piese pe care artiștii le-au lansat de ziua lor

Zu TV

5 zodii care redescoperă dragostea în 2018 – Cea mai iubită zodie este…

tvhappy.ro

Clejanii au intrat în pământ de rușine! Cum a fost filmat Fulgy: ”Pleacă de aici că te...

Playtech.ro

EXCLUSIV Mesajul mamei Luizei Melencu pentru Gheorghe Dincă, în plin proces. ”Vreau să mă...

Playtech.ro

Tragedie în fotbalul românesc! Un jucător de la U Cluj a murit. Motivul decesului şi anunţul...

Telekomsport.ro

Bomba zilei! Liviu Dragnea, eliberat!? Soarta fostului lider PSD, în mâinile CCR

Capital.ro

Motivul pentru care Ludovic Orban a fost dat afară din școală! Directorul l-a prins

Impact

Horoscop Minerva pentru săptămâna 25-31 mai. Gemenii învață să meargă mai departe,...

Antena3.ro

Nu mai sunt bani de pensii! Ce se va întâmpla lunile următoare! Traian Băsescu rupe tăcerea

Voxbiz.ro

Cat de mult au scazut audientele show-ului Top Gear dupa plecarile lui Jeremy Clarkson, James May...

Cars.ro

Obligativitatea purtării măștilor și verificarea temperaturii – afacerea secolului. Între...

Jurnalul
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro