Căutare Live

Cât plătesc românii rata lunară pentru o locuință pentru Prima Casă?

Cei mai mulți români plătesc lunar rata la banca prim programul Prima Casă între 20% și 46% din salariul pe fiecare lună.

Cei mai mulți români plătesc lunar rata la banca prim programul Prima Casă între 20% și 46% din salariul pe fiecare lună.

La nivel naţional, achiziţia unei locuinţe în rate lunare prin programul Prima Casă este un cost echivalent cu valori între 20% şi 46% din salariul lunar mediu net, în funcţie de locuință. În cazul unui credit ipotecar standard, rata lunară pentru cumpărarea unei locuinţe variază între 19% şi 44% din salariul mediu net la nivel naţional.

În Bucureşti, unde sunt şi cele mai mari salarii, dacă vrei să îți cumperi o garsonieră vei plăti o rată de 22% din salariul mediu din municipiu prin programul Prima Casă şi 21% din salariul mediu net prin creditul imobiliar standard, peste media naţională.

Pe HomeZZ.ro găsești peste 9.000 de anunțuri cu garsoniere scoase la vânzare la prețuri accesibile pentru toate buzunarele.

Pentru achiziţia unui apartament cu 2 camere, rata lunară reprezintă o treime (34%) din salariul mediu din municipiu dacă locuinţa este cumpărată prin Prima Casă şi 32% dacă este achiziţionată prin credit ipotecar.

Dacă ești în căutarea unui apartament cu 2 camere, pe HomeZZ.ro găsești peste 37.000 de oferte.

Cele mai populare idei de cadouri pentru copii... Românii scot mulți bani din buzunar pentru locuințe! Vezi care sunt cele 2 țări din Europa care au costuri la fel de rid...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri