Live acum
Prime Time 20:00Film: Homefront: Orasul fara legi

Cele mai sexy nuanțe pentru buzele tale în această primăvară!

Buzele unei femei se află tot timpul în centrul atenției. Iată cum să pui în evidență această zonă în tonuri de primăvară:

Buzele unei femei se află tot timpul în centrul atenției. Iată cum să pui în evidență această zonă în tonuri de primăvară:

Roșul este o culoare la modă indiferent de sezon. Primăvara el se poartă cremos, lucios, în strat generos, cu un strat de gloss pentru efect de volum.

Sunt la modă buzele nude sau naturale. Atât ca nuanță, cât și în ceea ce privește efectul culorii. Poate fi completat de un machiaj și mascara în nuanțe puternice, uneori fosforescente.

Vezi cele mai noi anunțuri cu rujuri de vânzare de pe Lajumate.ro.

Vedeta acestui sezon este rujul vișiniu mat. El este un vișiniu închis, cremos, fără să fie lucios. Amintește de un pahar robust de vin roșu.

În această primăvară poți opta pentru culori pastelate, bogate în strălucire. Ca de exemplu rozul lejer, ușor, trandafiriul delicat, aplicat într-un strat fin.

Pe Lajumate.ro vinzi și cumperi rapid și simplu. Adaugă și tu anunț 100% gratuit cu produsele pe care vrei să le scoți la vânzare și milioane de români vor vedea ofertele tale de îndată.

Recomandari