Live acumObservator 12
Prime Time 20:30Adela

Crăciun 2018. Cum să îți decorezi casa pentru sărbătorile de iarnă

Dacă ai nevoie de o sursă de inspirație, Lajumate.ro îți prezintă cum să îți decorezi casa cu un buget accesibil.

Nu mai e mult până la cea mai așteptată sărbătoare din an, când familia se reunește la masa de Crăciun, pentru a sărbători Nașterea Domnului. Pentru a avea suficient timp să pui la punct toate detaliile, e bine să începi pregătirile mai devreme, mai ales când vine vorba despre decorarea casei în spiritul Crăciunului. Dacă ai nevoie de o sursă de inspirație, Lajumate.ro îți prezintă cum să îți decorezi casa cu un buget accesibil.

Pentru a crea o atmosferă cu iz de Crăciun încă de la intrarea din casă, poți alege să decorezi ușa cu o coroniță împletită de brad sau cu plante de sezon. Dacă ai răbdare și talent o poți confecționa chiar tu, sau o poți cumpăra gata făcută, la prețuri rezonabile de pe Lajumate.ro.

Holul îl poți decora simplu, cu figurine cu Moș Crăciun sau reni spre exemplu, iar pe oglindă câteva ornamente cu fulgi de nea sau puțină beteală vor fi de mare efect. Cu siguranță musafirii vor fi încântați să fie întâmpinați într-un decor specific sărbătorilor de iarnă.

Sufrageria/livingul este locul în care se află bradul, un adevărat simbol al Crăciunului care completează masa plină cu bunătăți tradiționale. Fie că alegi un brad natural sau artificial, important este să îl decorezi în funcție de stilul pe care îl preferi, cu globulețe, beteală, instalații luminoase și bomboane în ambalaje colorate. Masa de Crăciun se poate orna cu șervețele cu imprimeuri specifice sărbătorilor, lumânări și arajamente florale.

Chiar dacă în general dormitorul este camera care primește cea mai puțină atenție în ceea ce privește decorarea, o lenjerie cu imprimeuri de Crăciun și o instalație luminoasă pot fi suficiente pentru a crea un ambient ca de poveste.

Decorează-ți casa cu cele mai frumoase decorațiuni și aranjamente de sărbători, pe care le poți găsi pe Lajumate.ro, la prețuri accesibile, astfel economisești bani în plus pentru cadourile de Crăciun.

Recomandari