Live acumSerial: Adela (r)
Prime Time 20:00Film: Maleficent

7 semne ca te intalnesti cu barbatul nepotrivit

Ati iesit deja la cateva intalniri si nu stii daca este barbatul potrivit pentru tine. Iata 7 semne care-ti vor spune daca trebuie sa te desparti de el!

1. Nu intreaba despre tine

Cel mai simplu mod de a vedea daca partenerul este cu adevarat interesat de tine consta in a evalua cat de mult incearca sa te cunoasca. Daca atunci cand va intalniti nu vorbeste decat despre el, inseamna ca nu este prea dornic sa te cunoasca.

2. Este foarte preocupat de modul in care arata

Daca ori de cate ori este cu tine nu face decat sa se uite in oglinzi si vitrine, incercand sa-si aranjeza freza sau gulerul, inseamna ca nu esti singura femeie pe care incearca sa o impresioneze. Un barbat narcisist nu este ceea ce ti-ai dori!

3. Nu te asculta

Ori de cate ori vorbesti cu el ai impresia ca nu te asculta si iti adreseaza replici de genul "Scuze. Nu am auzit ce ai spus!". Daca i-ar pasa de tine, ar lua parte la discutie cu mai mult interes.

4. Iti spune cat de mult a cheltuit la intalnire

La o prima intalnire, este normal sa impartiti nota de plata. Totusi, daca insista sa o plateasca el, nu este o problema sa accepti. Insa, daca incepe sa se planga despre cat de mult a cheltuit, nu este un semn bun!

5. Se imbata la petreceri

Nu exista moment mai penibil decat cel in care partenerul tau se imbata si incepe sa se dea in stamba de fata cu ceilalti. Daca stii ca are probleme de comportament cand bea, mai bine renunti.

6. Iti raspunde greu la telefon

Daca trebuie sa astepti 24 de ore ca sa iti raspunda la telefon sau la mesaj, este clar ca nu e interesat. Oricat de ocupat ar fi, nu ar trebui sa omita sa vorbeasca cu tine.

7. Este egoist in pat

Daca simti ca in timpul sexului nu este prea interesat de dorintele tale, clar este un barbat de care trebuie sa fugi. O persoana egoista nu este potrivita pentru o relatie serioasa.

Sursa: collegecandy.com

FOTO: hepta.ro

Recomandari