Bărbat matur sau puști fără minte? Semnele acestea îți dau partenerul de gol!

 

 De cele mai multe ori, alegerea partenerului potrivit nu este ceva tocmai simplu și ușor. Totuși, uite cum îți poți da seama că ai de-a face cu un bărbat sau doar cu un „puști fără minte”.

Dacă partenerul tău are tendința de a flirta și cu lte femei, atunci înseamnă că e departe de a se fi maturizat. Și mai mult decât atât, acest lucru arată că nu este pregătit să își asume ceva serios cu tine.

Un alt semn este acela când te vezi nevoită să îi faci educație, ca și când ai fi mama lui. E clar că partenerul tău încă nu este un bărbat matur și stăpân pe orice situație și încă mai are nevoie de îndrumările unei femei.

                                                       Nu toți bărbații se maturizează odată cu vârsta

De asemenea, dacă are tendința de a lua totul personal în certuri, atunci înseamnă că este imatur. Uneori, chiar și gelozia nefondată poate să trădeze că iubitul tău este doar un „puști fără minte”.

Cele mai importante lucruri intr-o relatie de cuplu

Ultimul și poate cel mai important argment în acest sens este atitudinea. Dacă nu se pricepe sau pur și simplu nu îi place să aibă grijă de parteneră sau nu se simte pregătit să aibă responsabilități sau să fie cineva care să depindă de el, atunci e clar că mai are mult până la maturizare.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe