Live acumFilm: Alice in Tara Oglinzilor (SUA 2016)
Prime Time 20:00Film: Parker

Dor de copilarie

Craciunul este, inainte de toate, sarbatoarea copiilor. Este acel moment in care ne lasam cuprinsi de naivitatea celor mici si ne aducem aminte de scene memorabile din copilarie, care ne duc intr-o usoara stare de nostalgie. O nostalgie superba, pe care o invocam in fiecare iarna. De Craciun.

Si atunci cand trebuie sa vina Mos Craciun, nimic nu poate diminua entuziasmul celor mici. Au fost speriati tot anul ca, daca nu sunt cuminti, el nu va veni. Si chiar daca au facut boacane, ei stiu ca Mosul este bun si nu ii lasa niciodata, fie ca respecta sau nu lista de cadouri, uneori infinita, pe care cei mici o trimit Mosului.

Craciunul este sarbatoarea copiilor. Sarbatoarea in care toti ne adunam in jurul lor, pentru a soarbe un strop din fericirea naiva pe care o emana. Pentru a le admira modul sincer in care se bucura in fata celor mai simple si nesemnificative lucruri.

Nepretuit este momentul cand un copil se trezeste dis de dimineata, dand iama la bradul de Craciun. Chipul lui surprins, nerabdarea cu care desface cadourile si entuziasmul cu care le protejeaza, fie si pentru o zi. Modul ludic in care isi vede viata, una lipsita de griji, de probleme cotidiene, il determina sa fie fericit. Cu adevarat fericit...

Recunoaste... si tu iti doresti sa fii din nou copil!

Foto: blogs.smarter.com

Recomandari