FOTO! Kristen Stewart, sexy si provocatoare in revista "W"

Pe covorul rosu Kristen stie cum sa fie atragatoare, insa, in mod normal, ar prefera sa iasa din casa imbracata cu un tricou grunge si jeansi rupti. Se pare ca actrita poate sa fie si alfel, si a dovedit-o intr-un pictorial pentru revista "W", unde Kristen este, parca, mai provocatoare ca niciodata!

W
Twilight

2011/08/22//358211-edde.jpg
"Aveam 17 ani cand am citit prima data Twilight si la vremea aceea era atat de perfecta pentru mine! Scenariul infatita tineri care credeau ca pot face lucruri pe care, de fapt, nu le pot face. Si, de ce nu? Tortureaza-te! Am fost si eu acolo. Vampirii sunt putin periculosi, iar noua, fetelor, ne place sa ne testam putin",2011/08/22//358210-df.jpg

"Pentru mine, a fost ridicol de dramatic: ma marit, nasc, copilul creste mult prea repede si imi iau adio de la tata. Wow, imi pierd personajul!"

"Adio, Bella!"

Vezi si GALERIA FOTO de mai jos!

W Magazine


Parteneri
Detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Ce a purtat sora mai mică a Ducesei la ambele ceremonii
Puțini au observat detaliul ascuns de la nunțile lui Kate și Pippa Middleton. Sora cea mică a Ducesei de Cambridge a purtat un accesoriu atât ca domnișoară de onoare, cât și ca mireasă, la propria nuntă din 2017.
Catine.ro
Ultimele știri