Căutare Live

FOTO! Vezi un calendar inedit si dezgolit marca Marks & Spencer!

Un calendar picant, in care figureaza doua angajate Marks & Spencer, a fost pus la vanzare "pe sub tejghea". Iar asta dupa ce cateva persoane din staff au afirmat ca nu li s-a dat voie de catre superiori sa il vanda in magazin. Asa ca au decis sa ia totul in propriile maini.

In calendar putem vedea membri din echipa Marks & Spencer din Barnstaple, Devon, Marea Britanie, pozand fara... uniforma.

In luna ianuarie, doua femei savuroase sunt infatisate in spatele unui stand de ziare, in timp ce in luna martie putem vedea cativa membri ai unei cafenele, acoperindu-si "comorile" cu prajituri proaspete.

Compania Marks & Spencer a declarat ca acest calendar nu trebuia sa fie vandut in scopuri comerciale in magazin, insistand insa ca a fost produs numai pentru familiile si prietenii modelelor.

Cu toate acestea, banii stransi din vanzarea calendarului controversat vor fi donati Spitalului de Chemoterapie North Devon.

Nu rata GALERIA FOTO de mai jos!Afla cum sa devii maestru in sarutul frantuzesc!... FOTO! 8 femei mutilate in urma operatiilor estetice...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri