Antena Căutare

Mesaje de Sfântul Andrei. Ce mesaje, urări, sms-uri, felicitări poți trimite sărbătoriților de Sf Andrei

Mesaje de Sfântul Andrei. Cele mai frumoase mesaje, urări, sms-uri, felicitări pe care sa le trimiti sarbatoritilor de Sf Andrei! La multi ani Andrei, Andreea.

la multi ani de sf andrei

Mesaje de Sfântul Andrei. Ce mesaje, urări, sms-uri, felicitări poți trimite sărbătoriților de Sf Andrei, sărbătoare care va avea loc pe 30 noiembrie.

Sfântul Andrei, 30 noiembrie, este o dată importantă în calendarul creștin ortodox. Mii de români își serbează onomastica de Sf Andrei, mai precis, 692.902, așadar, cu siguranță și tu ai un Andrei sau o Andreea căreia să îi urezi ”La mulți ani!”

La mulți ani de Sfântul Andrei! Ce nume se sărbătoresc în această zi​

Sfântul Andrei 30 noiembrie. Rugăciunea puternică îți îndeplinește cea mai mare dorință

Mesaje de Sfântul Andrei! La Mulți Ani, Andrei, Andreea

De ziua numelui, îți urez să ai o viată senină că răsăritul de soare iar sufletul să-ți fie curat că neaua. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un La Mulți Ani aducător de Fericire! La mulți Ani Andrei/Andreea!

La Mulți Ani Andreea/Andrei! Așa cum soarele luminează pentru toata omenirea, așa si tu luminezi viată mea! Te iubesc!

La mulți ani, draga Andrei! Sa ai parte numai de împliniri, iar viată sa iți fie o eterna sărbătoare!

Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc si te ador!

Sf Andrei 2018. 8 lucruri pe care nu le știai despre Ocrotitorul României

Mesaje de dragoste de Sfantul Andrei

Azi, de ziua numelui, iți urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iți dorești. La mulți ani!

Cineva acolo sus te iubește, dar cineva aici jos tine la tine și mai mult! La mulți ani si te iubesc!

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îți doresc multa sănătate, fericire si tot binele din lume și să ai parte numai de zile senine și însorite!

Mesaje de prietenie

Cu ocazia zilei Sfințișorului tău, îți doresc o ora de liniște, o zi senina, o săptămâna de bucurii, o luna de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire si iubire. La mulți ani!

De ziua numelui tău, iți doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sănătate si sa ti se îndeplinească toate dorințele pe care o sa ti le pui. La mulți ani!

E o zi când sufletul învinge orice urma de tristețe, când tot ce a fost greu ti se pare ușor. Este ziua numelui ta si de aceea este o zi speciala! La Mulți Ani!

Este doar încă o Sfântă, dar cea mai frumoasa dintre toate cele sfinte, caci este ziua ta! La mulți ani!

Felicitări de Sf Andrei

Felicitări cu ocazia acestei zile. Îți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani Andrei!

Felicitări, dragul meu, cu ocazia acestei zile. Îți urez sa fii mereu sănătos, energic si plin de bucurie. La mulți ani in cântec de clopoței de bucurie!

Fie ca din aceasta zi sfântă, in drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la tine cu succes, fericire si prosperitate. La mulți ani!

Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea si spiritul acestei zile sa te însoțească pretutindeni. Iți doresc o zi de Sf. Andrei cat mai frumoasa!

Îți doresc ca de ziua numelui tău sa ti se împlinească toate dorințele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de bucurii in viată si iți urez un sincer La Mulți Ani!

Iți urez La mulți ani, pentru ca porți acest nume si fie ca Sfântul Andrei pe care îl reprezinți, să-și coboare ochii asupra ta si sa iți dăruiască fericirea dorita si liniștea interioară.

Urări de La mulți Ani de Sf Andrei

La Mulți Ani, Andrei/Andreea, și sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieții tale!

La mulți ani si mult noroc în această zi specială. Îți dorim sa ti se îndeplinească toate dorințele. Sănătate si numai bucurii!

La mulți ani și Sfântul Andrei sa te călăuzească mereu!

Se spune ca iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat ca cerul poate arata bine fără luna, dar niciodată fără stele, adică fără tine. La mulți ani, frățiorul/iubitul!

Sfântul căruia ii porți numele sa te ocrotească in fiecare zi. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Sfântul căruia ii purtați numele sa va ocrotească in fiecare zi, sa va aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Un cer albastru fără nori, In calea ta sa fie, Sa ai in viată numai noroc si bucurie! La Mulți Ani!

Andreea/Andrei iți urez sa ai o viată senina ca răsăritul de soare, iar sufletul sa-ti fie curat ca neaua. Iți urez o zi de neuitat si un călduros “La mulți ani!”.

Din mici crenguțe de brad, din flori si din iubire ti-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei/Andreea!

Fie ca din aceasta zi sfântă, în drumul lin al vieții tale sa răsară mereu cate-o raza de soare care sa-ti aducă fericire si bucurie. Multa sănătate! La mulți ani!

Sms-uri de Sf Andrei

Sfântul căruia ii porți numele să te ocrotească in fiecare zi, sa iți aducă liniște si pace si sa nu lase ca speranța sa se stingă din sufletul tău vreodată. La mulți ani cu împliniri si momente frumoase in viitor!

Ciocnim un pahar in cinstea ta! Să ne trăiești, Andrei, Andreea!

Numele ce-l porți de Sfant, să-ti dea putere și tarie, ani bogați și bucurie! La mulți ani, Andreea!
Azi, de ziua numelui, îți urez să ai parte de zile senine și însorite, de fericire și de tot binele din lume!

Fie ca viata ta sa fie plina de succese si bucurie, iti urez sa ai in cale numai flori si-un cer senin si fara nori! La mulți ani Andrei/Andreea!

Sf Andrei, 30 noiembrie. Tradiția grâului încolțit îți aduce noroc

Pe lângă latura religioasă, Sfântul Andrei, sărbătoarea din 30 noiembrie, abundă în tradiții și superstiții. Una dintre cele mai cunoscute este grâul încolțit, care poate prezice viitorul și norocul.

Așadar, fiecare membru al familiei trebuie să aibă propriul ghiveci cu grâu şi să îl îngrijească. Acesta este semănat în prealabil întrun ghiveci cu pământ sau într-un castron.

Ghiveciul se așează la fereastra cea mai luminată. Cel care a plantat ghiveciul își va pune o dorință. Ghiveciul se ține și se îngrijește până de Anul Nou. Dacă grâul este sănătos și viguros, așa va fi și el. Dacă firele vor fi verzi, așa va fi și norocul său. În caz contrar...

Sărbătoarea Sfântului Andrei este ultima sărbătoare importantă din luna noiembrie, urmând să ne apropiem de finalul anului și de principala sărbătoare creștină - Nașterea Mântuitorului, Crăciunul.

Sfântul Andrei. Când se pune grâu la încolțit și cum afli ce soartă vei avea... Sfântul Andrei 30 noiembrie. Rugăciunea care îți îndeplinește cea mai mare dorință...
Cum știi dacă cineva e atras cu adevărat de tine, în funcție de zodie
De cele mai multe ori, între un bărbat și o femeie, o relație poate începe doar dacă cei...
Horoscopul zilei de 28 martie 2023. Taurii se gândesc la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 martie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac....
Parteneri
Salată de fasole boabe, cu ceapă și roșii cherry
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x