Live acum
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

MESAJE și FELICITĂRI DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI de Ziua Femeii

Tu cum te pregatesti de 8 martie?

Mesaje și felicitări de 8 MARTIE. Primăvara - cel mai frumos anotimp să celebrăm Femeia: la fel de gingașă, de surprinzătoare și dătătoare de viață, precum anotimpul în care întreaga Natură renaște.

8 Martie - Ziua Femeii. Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, toate gândurile și trăirile se îndreaptă către cea cea mai adulată și contestată, deopotrivă, dintre făpturi. Taman de Ziua Femeii sau Ziua Mamei, ți-am cules aceste mesaje și felicitări, pentru a-ți arăta prețuirea în cuvinte meșteșugite.

MESAJE și FELICITĂRI de 8 MARTIE pentru mame

„O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

MESAJE și FELICITĂRI DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI de Ziua Femeii

„Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani!”

„Ziua de 8 Martie îmi oferă prilejul potrivit pentru a-ţi spune cât de mult însemni pentru mine. Vreau să-ţi mulţumesc pentru tot ceea ce am învăţat de la tine: cum să dăruiesc necondiţionat, cum să am încrede în mine. Tu ai fost cea care m-a iubit fără a cere nimic în schimb, tu eşti cea care mi-a oferit sprijin şi încurajări când aveam nevoie, tu ai fost mereu alături de mine când viaţa părea împotriva mea.Te iubesc, mămica mea…”

„Un gând mărunt pentru iubirea imensă pe care ţi-o port. La mulţi ani, mama!”

„Singura persoană care va avea întotdeauna încredere în mine, care va fi întotdeauna lângă mine, care mă va iubi întotdeauna … întotdeauna mama mea! La mulţi ani!

MESAJE și FELICITĂRI DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI de Ziua Femeii

„Prima dată când am deschis ochii, te-am văzut pe tine MAMĂ. Acum, că m-ai crescut sunt fericită că mi-ai dat viaţă şi vreau să îţi multumesc! Te iubesc şi iti urez un sincer La mulţi ani, MAMA!!!”

„Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru mine tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

„Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

„Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

„Draga mea mămică, o primăvară caldă să fie în sufletul tău! Îţi mulţumesc că ai avut grijă de mine cu atâta atenţie.Te iubesc din tot sufletul.Cu drag ….”

„Din suflet îţi dăruiesc, ca în fiecare an, firavul mărţişor şi odată cu el toată dragostea ce ţi-o port. Te iubesc! La mulţi ani!”

„Dacă viaţa ta ar depinde de iubirea pe care ţi-o port…..ai fi nemuritoare! LA MULŢI ANI, scumpa mea MĂMICĂ!

MESAJE și FELICITĂRI DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI de Ziua Femeii

„Ştiu că nu ţi-am arătat mereu că am apreciat ceea ce ai făcut pentru mine. Îţi sunt recunoscătoare că exist. Ţie îţi datorez omul care sunt astăzi, datorită ţie sunt un om mai bun. Tu m-ai învăţat să mă respect şi să respect pe alţii, tu eşti cea care m-a învăţat sa fiu tolerant/ă, tu eşti cea care m-a ascultat întotdeauna şi care a fost alături de mine mereu”

„Îţi sunt recunoscător/oare pentru faptul că m-ai iubit necondiţionat şi că ai avut grijă de mine toată viaţa, îţi sunt recunoscătoare pentru că îţi pasă de viaţa mea, pentru că ai mereu o vorbă bună pentru mine când lucrurile merg rău. Îţi urez o zi plină de voie bună şi sper ca dragostea mea să îţi umple viaţa, la fel cum dragostea pe care mi-ai purtat-o tu a umplut-o pe a mea. La mulţi ani, mama!”

MESAJE și FELICITĂRI de 8 MARTIE pentru soţie

„Sunt cel mai fericit bărbat, am trecut împreună prin bune şi rele, nu trebuie să-ţi dau mesaje pompoase de 8 Martie, pentru că toată lumea ştie că tu eşti minunea vieţii mele. La mulţi ani, scumpa mea soţie”

„Îţi urez o zi a Femeii în care să te bucuri de fiecare rază de soare, de fiecare pată de verdeaţă şi… de dragostea mea necondiţionată. La mulţi ani, de Ziua Femeii”

„Azi uită cine eşti şi trezeşte-te la viaţa o dată cu Natura. Fii un fluture zglobiu şi aşează-te pe prima floare a purităţii. Ziua să-ţi fie mai senină ca infinitul. La mulţi ani, floare a primăverii.Te iubesc”!

”Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Odată cu venirea primăverii, ai venit tu… a răsărit primul ghiocel şi, cu el, dragostea mea pentru tine… Ți-am dăruit un buchet de flori şi tu mi-ai dăruit dragostea ta… De atunci, în sufletul meu e întotdeauna primăvară…”

„Te port oriunde în gândurile mele şi te simt, chiar dacă eşti departe de mine! De 8 martie, îţi urez o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea prinsă într-un frumos buchet de ghiocei ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

MESAJE și FELICITĂRI DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI de Ziua Femeii

MESAJE și FELICITĂRI de 8 MARTIE pentru iubită

„Fie ca Ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani, draga mea!”

„Când mă uit afară, văd doar vânt şi ploi. Când mă uit la cer, e mereu înnorat şi cenuşiu. Dar când mă uit la tine, ştiu că va veni timp frumos, pentru că tu eşti soarele şi primăvara mea. La mulţi ani!”

„Îţi doresc ca aceste zile de primăvară şi răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi: mai pur, mai sincer, mai curat… te iubesc!”

„Fluturele meu…. Frumuseţea, ca şi zborul şi iubirea, de cenusa-şi leagă firea! De-i ştergi fluturelui praful, nici o vrajă, nici o boare, nu-l vor face să mai zboare!Tu eşti fluturele meu şi promit că niciodată nu voi şterge praful dragostei de pe aripile tale. La mulţi ani!”

„De ziua ta… Ce aş putea să-ţi doresc mai mult decât să ai în suflet veşnic primăvară?”

MESAJE și FELICITĂRI de 8 MARTIE pentru colegă sau prietenă

”Îţi doresc ca răsăritul soarelui să-ţi aducă peste zi împlinirea viselor alături de tot ceea ce poate fi mai pur, mai sincer, mai curat. Un 8 Martie însorit!

MESAJE și FELICITĂRI DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI de Ziua Femeii

”1000 de flori şi tot atâtea gânduri bune, pentru o persoană deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră. La mulţi ani!”

„Fie ca Ziua de 8 Martie să-ţi aducă toată lumea la picioare, zâmbetul pe buze şi toată fericirea de pe pământ. La mulţi ani!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să te însoţească pretutindeni. Îţi doresc un 8 Martie special!”

„De 8 martie îţi urăm o primăvară frumoasă, cu soare, fericire şi toată dragostea noastră prinsă într-un frumos buchet de ghiocei, ce vestesc venirea unei noi primăveri!”

„Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni…şi fie ca primăvara iubirii să vă inunde sufletul cu bucurie şi cu parfumul tuturor florilor sale. Vă doresc un 8 Martie cât mai frumos”

„De 8 Martie senin,
Într-un cadru anonim
Primăvara a sosit
În al iernii asfinţit.
Primăvară-n suflet vă doreşte …”

„Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară… Fie ca primăvara să-ţi aducă bucurie în suflet, fericire şi linişte!”

„Închin paharul pentru noi, Femeile! Pentru bărbaţii care ne au, pentru nenorociţii care ne-au avut şi pentru cei care vor avea norocul să ne cunoască! Pentru toate femeile frumoase pe care vreau să le văd fericite!”

Mesaje de 8 Martie pentru profesoară. Felicitare de 8 martie pentru cadre didactice: învățătoare, dirgintă

„Nu exista prilej mai minunat de dăruire, decât să poți da zi de zi ce ai mai bun din tine. Să poți să înveți cu înțelepciune și răbdare pe cel ce a venit la tine. Pentru călăuzirea pașilor pe drumul vieții și științei, pentru învățarea și cunoștințele dăruite! Vă mulțumim cu respect, doamna Profesoară! La multi ani!”

MESAJE și FELICITĂRI DE 8 MARTIE. Cele mai frumoase URĂRI de Ziua Femeii

„Această zi este o ocazie deosebită să vă aducem cele mai sincere și frumoase urări de bine, sănătate, prosperitate, dumnevoastră care sunteți atât de drag, pentru fiecare dintre noi! 8 MARTIE fericit”

„Doamna profesoară, sa aveți parte de toată căldura omenirii, un ocean de sănătate și toate florile lumii, adunate în cel mai frumos buchet de 8 Martie!”

„1.000 de flori, și tot atâtea gânduri bune pentru o persoana deosebită. Vă doresc o zi specială, la fel ca dumneavoastră.”

„Un gând curat și senin ca primăvara pentru veșnicia ei!”

Apăi după atâtea urări pentru 8 Martie, pe care le-am menționat, ce ar mai fi de zis ”în apărarea Femeii”?! Dacă simțiți că ați epuizat declarațiile de Ziua Femeii, continuați cu faptele!...

Recomandari