Antena Căutare

Mic dejun: Granola cu caise si iaurt

Ofera-ti un mic dejun plin de fibre si vitamine.

Ingrediente:


200g ovaz
2 linguri de miere
1 lingura de ulei de floarea soarelui
150g fructe uscate
100ml iaurt natural a
1 lingura de gem de caise

Mod de preparare:

1. Se amesteca 200g ovaz cu 2 linguri de miere si 1 lingura de ulei de floareasoarelui intr-o tava de copt. Se intinde pe tava si se coace la 200° C/gaz 6, timp de 7 minute.

2. Se amesteca si se mai coace inca 7 minute. Se lasa la racit. Se amesteca cu 150g fructe uscate. Pentru servirea unei portii se adauga 100ml iaurt natural amestecat cu 1 lingura de gem de caise fara zahar.

3. Granola se pastreza intr-un recipient bine inchis. Se poate lua la pachet, ambalata intr-o punga mica.

Citeste si Good Food!

Criosauna sau cum poti sa intineresti la minus 200 de grade... Desert elegant: Mousse usor de ciocolata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x