Antena Căutare

Protejează-te pe tine și pe cei dragi de inamicii nevăzuți

Telefonul, cheile, mânerul coșului de cumpărături , ușa sau bara de susținere din transportul public sunt purtătoare de microorganisme potențial periculoase. Acești agenți patogeni sunt complet invizibili și tocmai de aceea este atât de greu să le venim de hac.

Protejează-te pe tine și pe cei dragi de inamicii nevăzuți
Lampă UV cu efect bactericid

Mai jos vei regăsi 3 reguli care te vor ajuta pentru ca tu și familia ta să fiți protejați de inamicii nevăzuți .

  1. Igiena corectă a mâinilor este esențială pentru o viață sănătoasă

Cu toții ne spălăm pe mâini de mai multe ori pe zi, însă oare câți dintre noi o fac corect? Mâinile și unghiile sunt principalele ținte pentru contaminarea microbiană. Degetele vin în contact cu suprafețe infestate, contaminate sau purtătoare de microorganisme potențial periculoase. Tocmai de aceea, este extrem de important cât de corect ne spălăm pe mâini. Igiena corectă a mâinilor se face cu apă și săpun, iar durata nu trebuie să fie mai mică de 20 de secunde. Ți se pare o veșnicie? Avem un pont care chiar funcționează! Poți fredona un cântec și nici nu vei realiza cât de repede s-a scurs timpul.

  1. Dezinfecteză suprafețele comune de cel puțin 2 ori pe zi
Articolul continuă după reclamă

Infecția cu noul virus SARS-CoV-2 ne pune în fața unei noi situații pe care trebuie să o gestionăm cât mai rapid și corect. Este foarte importantă să ne adaptăm ritmului și să încercăm să fim mult mai conștienți de virusurile și bacteriile care se pot afla pe suprafețe. Chiar dacă nu sunt vizibile cu ochiul liber, microorganismele se pot afla în număr foarte mare pe diverse suprafețe.

Sterilizarea UV-C este o soluție sigură, rapidă și eficientă, care poate înlocui metodele de dezinfectare clasice precum soluțiile, gelurile, șervețelele sau detergenții. O lampă UV-C este aliatul perfect împotriva inamicilor nevăzuți de pe diverse suprafețe. În doar câteva secunde decontaminezi obiecte de bucătărie, încălțăminte, haine sau jucării, obiecte sanitare sau de îngrijire personală, telefoane mobile și lista nu se termină aici. Dacă vrei să elimini complet riscul de infecție, nu trebuie să-ți lipsească din casă un astfel de sterilizator UV-C.

  1. Nici produsele alimentare nu scapă de dezinfectare

Știai că îți poți decontamina produsele alimentare cu o lampă UV-C? Decontaminarea produselor alimentare se află pe lista noastră de “reguli” în ceea ce privește eliminarea oricărui risc de infecție. Când vii de la cumpărături și îți îndrepți privirea spre pungi, parcă nu mai ai așa de mult elan să le dezinfectezi pe toate. Dacă mai ai și vreo 30 de ouă, niște legume și câteva sticle...clar trebuie să-ți iei zdravăn inima în dinți. Cu ajutorul unei lămpi ultraviolete decontaminezi totul în doar 30 secunde. Nu are efect negativ asupra legume și nici nu afecteaă ambalajele produselor.

Alege să fii responsabil și să-ți protejezi familia de microorganismele care pândesc la tot pasul!

Activități pentru copii în contextul distanțării sociale...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative
Super Neatza, 25 iulie 2024. Horoscopul Zilei cu Adina Moraru: O zi ideală pentru activități creative Joi, 25.07.2024, 09:08
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x