Căutare Live

Psihologie: Ce cariera isi va alege cel mic, in functie de comportament

Desi sunt mici, copiii iti pot transmite mesaje despre talentele si aptitudinile lor, astfel incat tu, ca parinte, sa-i cultivi si sa-i dezvolti respectivele abilitati. Iar mai tarziu, cand va creste si va putea sa-si aleaga cariera, copilul va sti deja ce i se potriveste.

Fii atent la copilul tau si iti vei putea da seama, inca de pe acum, ce cariera ar putea urma. Iata cateva sfaturi pentru a-ti fi mai usor sa captezi mesajele transmise de copilul tau.


Copilul "agitat" va alege o cariera ce are legatura cu miscarea fizica

Copilul tau este tot timpul "in priza"? Sare in pat, se trezeste de dimineata, are talent la dans, gimnastica si pare sa i se potriveasca orice sport? Ai observat la copilul tau abilitati motrice si o buna coordonare a miscarilor?

Este copilul tau rezistent la efort si pare ca nu oboseste niciodata? Copilul tau are un talent desavarsit in a-i imita pe toti cei din jur? Daca raspunsurile la aceste intrebari sunt DA, atunci copilul tau poate alege o cariera ce are legatura cu miscarea fizica.

Asta inseamna: sportiv de performanta, antrenor, preparator fizic, dansator, coregraf, instructor de yoga, actor, cascador, chirurg, mecanic, constructor, politist, detectiv, pompier sau sculptor.

Citeste tot articolul pe Sfatul Parintilor!

Coafuri la moda in 2012... Cum sa te machiezi ca Bianca Dragusanu...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri