Reguli de aur pentru o petrecere reușită. Cum trebuie să ne îmbrăcăm, ce accesorii alegem și, cel mai important, cum ne purtăm!

 

A început sezonul petrecerilor mondene, al nunţilor şi al botezurilor. Pare relaxant şi este, cu condiţia să ţineţi cont de nişte reguli. Da, şi aici există reguli! Reguli referitoare la ţinută-adică la haine, reguli referitoare la ţinută. adică la postură. Toate detaliile contează: de la locaţie, până la tipul petrecerii.

Trebuie să ne alegem cu mare grija ţinuta. Ea trebuie să se potrivească evenimentului la care mergem. Aşa numitul dresscode este trecut de regulă în invitaţii. E important şi momentul zilei în care se întâmplă.

„Dacă, de exemplu, e o petrecere în aer liber, pe iarbă, să nu îți pui stiletto, să nu te prăbușești în timpul nopții”, a explicat Ileana Badiu.

Un alt test este momentul în care masa este servită. Dacă suntem invitaţi la o petrecere cu bufet suedez, de pildă, mare atenţie la cum şi cât vă puneţi în farfurie. Dacă onoraţi o invitaţie la restaurant, e ceva mai simplu.

Scurtă recapitulare, deci: niciodată nu întârziem la eveniment, ne interesăm de locaţie înainte să ne alegem ţinuta, avem grijă cât, cum şi ce mâncăm şi alegem outfit-ul în funcţie de reguli dar şi de personalitatea noastră. Asta e valabil atât în cazul doamnelor, cât şi în cel al domnilor.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI