4 carnaciori porc sau salam semi-uscat
4 felii de sunca de porc afumat
140g de ciuperci champignon
6 oua batute
8 rosii cherry, taiate pe jumatate
o mana de branza Cheddar rasa (daca doriti)
o lingura de ceapa maruntita
Preparare
1. Se incinge o tigaie de marime medie la foc iute si se adauga carnaciorii; se prajesc aprox. 3 minute Se adauga sunca si se rumeneste pentru 5 minute pe ambele parti, pana cand devine crocanta. Se presara ciupercile si se calesc impreuna inca 3-5 minute Se scurge surplusul de grasime si se rasfira toate ingredientele.
2. Se condimenteaza ouale si se rastoarna in tigaie peste restul ingredientelor. Se amesteca usor cu o furculita aprox. 2 minute la foc mic pana cand amestecul prinde consistenta. Se adauga rosiile, branza (daca e cazul) si ceapa de tuns si se lasa la foc mediu aprox. 2 minute Se portioneaza si se serveste cu sosurile dumneavoastra preferate.
Foto: Good Food