Antena Căutare

Reteta: sparanghel la gratar cu sare de mare

O reteta vegetariana simpla si gustoasa: sparanghel (aflat in sezon) la gratar, uns cu ulei de masline si dat cu sare grunjoasa. Pofta buna!

Ingrediente (4 portii):

600-700 grame sparanghel;

4 linguri ulei de masline extravirgin;

sare de mare grunjoasa.

Articolul continuă după reclamă

Preparare (10 minute):

Se curata bine sparanghelul - cele 600-700 de grame inseamna cam 18-20 de fire, apoi se incinge bine o tigaie-grill (cu striatii).

Se pun apoi firele de sparanghel la perpelit, pe toate partile - in 5-7 minute ar trebui sa se faca.

La final se scot pe o farfurie si se stropesc cu ulei de masline de calitate si se presara sare grunjoasa de mare pe deasupra. Pofta buna!

Foto: flickr.com

British Shorthair, o felina cu un caracter bland... Jocul cu nisip, terapie pentru toti copii...
Înapoi la Homepage

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego
Hello Chef sezonul 8, 21 decembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul lui Fuego Sambata, 21.12.2024, 14:53
NBA Exclusiv Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x