Antena Căutare

Reteta: sparanghel la gratar cu sare de mare

O reteta vegetariana simpla si gustoasa: sparanghel (aflat in sezon) la gratar, uns cu ulei de masline si dat cu sare grunjoasa. Pofta buna!

Ingrediente (4 portii):

600-700 grame sparanghel;

4 linguri ulei de masline extravirgin;

sare de mare grunjoasa.

Preparare (10 minute):

Se curata bine sparanghelul - cele 600-700 de grame inseamna cam 18-20 de fire, apoi se incinge bine o tigaie-grill (cu striatii).

Se pun apoi firele de sparanghel la perpelit, pe toate partile - in 5-7 minute ar trebui sa se faca.

La final se scot pe o farfurie si se stropesc cu ulei de masline de calitate si se presara sare grunjoasa de mare pe deasupra. Pofta buna!

Foto: flickr.com

British Shorthair, o felina cu un caracter bland... Jocul cu nisip, terapie pentru toti copii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x