Ingrediente:
- 4 ardei grasi;
- 6 rosii;
- 2 cepe;
- 1 dovlecel;
- 1 legatura de marar;
- 1 legatura de patrunjel;
- cateva fire de coriandru;
- ulei de masline;
- sare;
- piper;
1 ardei iute.
Mod de preparare:
1. Ceapa si dovlecelul se taie marunt si se pun la calit in putin ulei de masline, cu sare, piper, ardei iute si 2-3 frunze de dafin.
2. Rosiile se inteapa cu un cutit si se pun intr-o oala cu apa fierbinte pentru trei minute. In felul acesta se vor decoji foarte repede, fara niciun efort. Apoi se scot, se curata de pielita, se taie marunt si se adauga peste ceapa si dovlecel. Se lasa cateva minute la fiert sau pana cand zeama de la rosii incepe sa scada. Inainte de a se lua de pe foc, se adauga mararul, patrunjelul si coriandrul si se amesteca timp de un minut.
3. Ardeii se spala, se taie capacul de sus si se scot cotoarele. Se scutura de seminte si se umplu cu legumele care, in prealabil, au fost lasate zece minute sa se raceasca. Se poate servi cu iaurt sau cu smantana mai slaba.
4. Daca preferi ardeii copti, poti sa-i introduci la cuptor 15 minute.
FOTO: vegonline.com
FOTO! S-a lansat ciocolata personalizata pentru clientii de lux!... Machiajul abtibild, un look complet in cateva secunde!...