2 lingurite mix de condimente pentru carnea de pui
1 lingura ulei de masline
sucul de la 1 lime
4 piepti de pui fara piele, taiati in bucati
1 ardei galben mare, taiat in cuburi de 2cm
100g de rucola, pentru servit
Pentru salsa
320g miez de mango, taiat cubulete
1 ardei rosu mare, curatat de seminte si tocat cubulete
1 legatura de ceapa verde, tocata fin
1 ardei iute rosu, tocat (optional)
Mod de preparare
1. Se combina condimentele, uleiul de masline si sucul de lime. Se adauga carnea de pui si se lasa la marinat in frigider cel putin 20 de minute si cel mult 24 de ore.
2. Pentru salsa, se amesteca toate ingredientele si se asezoneaza - se adauga un ardei iute rosu, daca iti place mai picant.
3. Se incinge grillul sau gratarul la nivel mediu. Se infig carnea si ardeiul, alternativ, pe opt frigarui de metal - ideal ar fi cate trei bucati din fiecare. Se tin cate 8 minute pe fiecare parte pana cand ingredientele se patrund si sunt usor rumenite. Se servesc cu salsa si frunze de rucola.
Citeste si alte retete interesante numai pe Good Food!
Foto: www.turntablekitchen.com