Ingrediente (4 portii):
trei grapefruit rosii;
trei linguri de otet de masa;
doua lingurite mustar Dijon;
300 grame creveti;
400 grame spanac proaspat;
1/2 ceapa rosie ;
100 ml ulei de masline;
sare, piper.
Preparare (40 minute):
Curatati cele trei grapefruituri de coaja dar si de pielita, care este amaruie, apoi taiati pulpa in bucati de 3 cm.
Separat, intr-un bol, amestecati otetul, mustarul si 50 ml de ulei de masline. Asezonati crevetii (curatati de cochilie si spalati bine) cu putina sare si cu piper si puneti-i apoi la sotat, intr-o tigaie de calitate, in restul de 50 ml de ulei de masline.
In bolul in care ati facut dressingul adaugati apoi crevetii gatiti, frunzele de spanac spalate bine si jumatatea de ceapa rosie taiata felii. Amestecati bine si serviti.
Pofta buna!