Ingrediente:
- 100g frunze de spanac pitic;
- 4 felii de sunca;
- 4 oua;
- 4 linguri de smantana lichida;
- 50g de branza Gruyere sau Emmental.
Mod de preparare:
1. Se rastoarna spanacul intr-o sita mare si se asaza in chiuveta. Se toarna peste spanac apa fiarta, pana cand se inmoaie toate frunzele. Se scutura bine, pana se scurge toata apa.
2. Se incinge cuptorul (preferabil pe functia grill). In doua vase termorezistente se asaza cate doua felii subtiri de sunca. Nu iti face griji daca sunt prea lungi si atarna in afara vasului. Se asaza spanacul in mod egal deasupra feliilor de sunca si se asezoneaza. Deasupra se sparg ouale si, peste ele, se toarna smantana. Se presara peste ele, in mod egal, branza si se lasa la cuptor 10-12 minute sau pana cand branza devine aurie. Se serveste cu felii de paine ciabatta.
Citeste si Good Food!
12 motive nejustificate pentru care toti parintii se ingrijoreaza (II)... 5 idei pentru o cerere in casatorie perfecta!...